2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

659 بازدید | 14 پست

سلام ماخونمون نزدیکه دکله بعد خواهرم بچه کوچیک داره ماهمش نگران اونیم باورتون نمیشه بیچاره خواهرم دیگه شب و روز نداره خونشم خیلی خوبه و شیکه شما بودین اینقد به دکل اهمیت میدادین؟

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من باردارم خونمون نزدیک دکل برق هست همون اوایل از دکتر پرسیدم گفت هیچ مقاله علمی درباره اینکه اثر میذاره وجود نداره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه عزیز دلم امواج و تشعشعاتشو میترسه

اها فک کردم دکل برقه

حق داره

نمیخام بترسونمتون ولی من یکیو میشناسم ک وقتی باردار بود نزدیک خونشون ی دکل بود بچش یه مقدار مشکل پیدا کرده بود تو حرف زدن

دکترا گفتن از اونه

واسه همین خانومای باردارو میگن نباید خیلی در معرض انواج اینترنت و ... قرار بگیرن

اها فک کردم دکل برقه حق داره نمیخام بترسونمتون ولی من یکیو میشناسم ک وقتی باردار بود نزدیک خونشون ...

شوهر پدرسگش بلند نمیشه

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود
یا دکل مخابرات یا bts دقیق نمیدونم 

والا میتونید شکایت کنید میان با دستگاه میزان اشعه ها را اندازه میگیرن خودشون میگن مشکلی نداره ولی به اینا نمیشه اعتماد کرد پارازیتن از نظر شون مشکل نداره برای سه ماهه اول بره یه جای دیگه چون تو این مدت قلب و سیستم اعصاب شکل میگیره من خودم خونمون یه جایی بود اون سه ماهه اول خیلی پارازیت ماهواره مینداختن پسرم سوراخ داشت تو قلبش بعد تولد دکترم گفت خیلی شایعه تو ایران ویکی از دلایلش هم همین امواجه