2789
عنوان

لباس ارزون

466 بازدید | 25 پست

شما هم وقتی برا بچه تون لباس ارزون میخرین دپرس میشین همیشه برا دخترم بهترین لباسها رو میخرم اما الان شوهرم سربازه وضعیتم مون زیاد رو به راه نیست براش یه شلوار کتان بیرونی گرفتم 55 تومن آخه رفتم اون جایی که همیشه خرید میکردم شلوار اش از 160 تومن شروع میشد خیلی ناراحتم میگم کاشکی با پس انداز خودم براش یه چیز خوب میخریدم احساس میکنم در حقش بد میکنم همیشه دلم میخواد بهترین ها رو براش بگیرم...

سخت نگیر...تو که از قصد کم نگرفتی...زندگی خودش به اندازه کافی فشار میاره..تو هم الکی خودتو اذیت کنی واویلا

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این ماه وضعمون زیاد خوب نیس بخاطر چکای همسرم میخواسم برا بچه هام بلوز شلوار تو خونه ای بگیرم مث همیشه اونا ۸۰ب بالا بودن دلم نیومد لباس ارزون بخرم نخریدم الانم ناراحتم ک نشده بخرم چیزی🤦🏼‍♀️

من بچه ندارم و حس زیبات رو درک نمیکنم..اما عزیزم اشکال نداره انشالله شوهرت به زودی میاد و این روزهات زودی تمام میشن..منم شوهرم شغل درست و حسابی نداره مجبورم لباس ارزون بخرم از اونجایی که تک دختر یه خانواده پولدار بودم خیلی بهم فشار میاد از لحاظ روانی افسرده شده بودم اما خودمو وفق دادم..چن دست لباس خوب خریدم فقط وقتی میرم خونه مادرم میپوشم ک نفهمن وضع مالیمون رو به راه نیست

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
این ماه وضعمون زیاد خوب نیس بخاطر چکای همسرم میخواسم برا بچه هام بلوز شلوار تو خونه ای بگیرم مث همیش ...

آخه بچه ها تو سن رشدن میتونین برا خودمون نگیریم ولی اونا رو چی بالاخره از ارزون از هیچی بهتره...

ایشالا درست میشه

من خیلی به ارزون و گرون فکر نمی‌کنم

چیزایی که می‌دونم بهش میاد انتخاب می‌کنم لباس گروناشم زودتر نابود میکنه😐😑

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

اخی منم همیشه همین حس رو دارم...ولی با این مشکلات مالی چه میشه کرد؟

ولی برای بچه لباس گرون هم نخری بهتره..چونکه در حال رشدن.بعدم کثیف زیاد میشه...هر روزهم باید بشوریش

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
من بچه ندارم و حس زیبات رو درک نمیکنم..اما عزیزم اشکال نداره انشالله شوهرت به زودی میاد و این روزهات ...

آفرین به درکت عزیزم واسه امضات هم صلوات فرستادم امیدوارم هم وضع همسرت خوب بشه هم سال دیگه این موقع شما مشغول خرید لباس برا نی نیت باشی