kabootar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 160 عنوان بارداری 78 بازدید | 11 پست سلام ببخشید آزمایش بتا دادم یک روز قبل موعد ۱۵۵چطوره؟اسهال و نفخ هم دارم طبیعیه؟ 1398/07/04 | 18:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aar__بهار__bah عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2067 اره تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7575 اره بتات خوبه برامن دوروز باتاخیر۸۴۴ بود ۱۵هم میرم سونو قلب برام دعا کن برات دعا میکنم تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7575 اره طبیعیه ولی من خداروشکر اینارو ندارمبزن اون تیکر خشگلهرو تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
kabootar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 160 اره بتات خوبه برامن دوروز باتاخیر۸۴۴ بود ۱۵هم میرم سونو قلب برام دعا کن برات دعا میکنم بسلامتی عزیزم...من هنوز پیش دکتر نرفتم.یعنی واقعا باردارم؟
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7575 بسلامتی عزیزم...من هنوز پیش دکتر نرفتم.یعنی واقعا باردارم؟ بعله که بارداری چندوقت بوداقدام بودیامپول اینا استفاده نکردی ک؟ تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
kabootar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 160 اره طبیعیه ولی من خداروشکر اینارو ندارم بزن اون تیکر خشگلهرو خداروشکر ک نداری... من دوروز قبل موعدم تهوع داشتم ک شک کردم...خیلی زود شروع شد علایمم...تیکر چیه عزیزم؟
kabootar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 160 بعله که بارداری چندوقت بوداقدام بودی امپول اینا استفاده نکردی ک؟ نه الحمدلله طبیعی...دوماه
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7575 خداروشکر ک نداری... من دوروز قبل موعدم تهوع داشتم ک شک کردم...خیلی زود شروع شد علایمم...تیکر چیه عزی ... همین که بارداری رو نشون میده تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7575 نه الحمدلله طبیعی...دوماه منم دوماه کشید تازه فهمیدم باردارم البته ماه اول مرتب اقدام نداشتیم تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
kabootar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 160 منم دوماه کشید تازه فهمیدم باردارم البته ماه اول مرتب اقدام نداشتیم الهی بسلامتی... منم تقریبا مثل شمام. کی آزمایش دادی؟بتات چند بود
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7575 الهی بسلامتی... منم تقریبا مثل شمام. کی آزمایش دادی؟بتات چند بود ممنون گلم ۳روزتاخیربتام۸۴۴ تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍