2777
2789
عنوان

تیرویید نوزاد

298 بازدید | 17 پست

دوستان از دخترم روز پانزدهمش ازمایش تیرویید از کف پا گرفتن بعد گفتن لب مرزه 4  برید وریدی بدید بیستو‌سه روزگی وریدی دادیم جوابش شده3.1 الان کمه؟؟؟؟؟توروخدا اگر کسی اطلاعات داره بگه خیلی نگرانم

خدایا به دلم آرامش بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم عزیزم من تجربه ای ندارم خودت توبارداری تیرویید داشتی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آره توی بارداری کم کار شد

اخه منم توبارداری پرکاری تیرویید گرفتم هنوز جواب ازمایش پسرم نیومده استرس دارم...

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام عزیزم نرماله نگران نباش 

سلام گلم خوبی ،من دخترم تو ۵روزگی پاشنه ش شد ۵.۳گفتن بریم تکرار کنیم تکرار کردیم نرمال بود و دیگه بهمون نگفتن بریم الان سه ماهشه بنظرتون بازم لازمه ببرمش ازمایش؟

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
سلام گلم خوبی ،من دخترم تو ۵روزگی پاشنه ش شد ۵.۳گفتن بریم تکرار کنیم تکرار کردیم نرمال بود و دیگه به ...

سلام عزیزم

واسه پسر منم بار اول ۵ بود و بار دوم ۳ و یک دهم و گفتن نرمال 

منتها من چون یه بچه فلج مغزی دارم خیییلی خیییلی حساس و نگران بودم و خودم رفتم ازش آزمایش وریدی گرفتم و دارو براش شروع شد

*البته الان اصلا قصدم ترسوندن شما نیست، فقط سوالتون رو جواب دادم، شایدم من کم شانس بودم *

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم واسه پسر منم بار اول ۵ بود و بار دوم ۳ و یک دهم و گفتن نرمال  منتها من چون یه بچه ...

ممنونم گلم از جوابتون ،انشالله به حق امام حسین بچتون شفا پیدا کنه و سلامت باشن ،پس یه ازمایش میبرمش ممنون که جواب دادی

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

سلام عزیزم یه سوالی داشتم

شما ازمایش وریدی برای تیرویید نوزادتون دادید قبلش ناشتا بود تا ۲ساعت ؟اخه من نمیدوستم قبلش شیر دادم

الانم هرکی ی جوابی میده نمیدونم چه کنم

اگ کم کار شه چقدر وقت داریم دارو شروع کنیم؟ بچه سالم میمونه؟؟؟؟😭

هرچه درمان زودتر شروع بشه بهتره گلم نگران نباش 

بچه چندوقتشه تی اس اچ چنده؟؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**