tarsa_ترسا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 51 عنوان درد پوست😥 428 بازدید | 8 پست خانما امروز صب پاشدم حس میکنم پوست دستم نازک شده و درد میکنه دستم یا لباسمم میخوره بهش درد میکنه کسی تا حالا اینجوری شده مث وقتایی که محکم کیسه میکشی 1398/07/04 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kevina عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 10025 درد عصبیه احتمالا کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12470 من وقتی با تاید لباس میشورم یه وقتایی دستم اینجوری میشه میسوزه میخاره قرمز میشه انقد اب میزنم تا اثر تاید ازبین بره شاید به چیزی حساسیت داری گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
tarsa_ترسا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 51 من وقتی با تاید لباس میشورم یه وقتایی دستم اینجوری میشه میسوزه میخاره قرمز میشه انقد اب میزنم تا اثر ... اره مال منم میسوزه نمیدونم به چی حساسیت دارم
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12470 اره مال منم میسوزه نمیدونم به چی حساسیت دارم یا شایدم چیزی تو خواب نیشت زده گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
tarsa_ترسا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 51 یا شایدم چیزی تو خواب نیشت زده همه ی دستمه حتی کف دستم گاهی وقتام یه تیکه از پوست بدنم اینجوری میشه نمیدونم چرا
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12470 همه ی دستمه حتی کف دستم گاهی وقتام یه تیکه از پوست بدنم اینجوری میشه نمیدونم چرا خب شاید به چیزی حساسیت داری بشین فکرکن هروقت چی میخوری اینجوری میشی،یا چی میریزی تو غذات اینجوری میشی گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
tarsa_ترسا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 51 خب شاید به چیزی حساسیت داری بشین فکرکن هروقت چی میخوری اینجوری میشی،یا چی میریزی تو غذات اینجوری میش ... اره احتمالا