2777
2789
عنوان

غذای کمکی نی نی

96 بازدید | 10 پست

سلام‌.وقت همگی بخیر.مامانا بیایین کمکم.

به دستور دکتر پسرم این هفته باید جوانه ها رو بهش بدم بخوره.چجوری درست کنم؟کدوم جوانه ها رو میتونم بهش بدم؟پسرم تو ۷ ماه هستش.از فروشگاه جوانه ماش و گندم بخرم چجوری بهش بدم بخوره؟اخر پخت تو سوپش بریزم یا اول؟بعد ساقه جوانه رو بهش بدم یا خوده گندم یا عدس رو؟کیا به بچه هاشون جوانه دادن.بیایین راهنماییم کنین لطفا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گندم یا عدس یا هرچی پاک کن بشور بذار تو اب بمونه توو یخچال خودش جوونه میزنه بعد هردفعه بریز تو سوپش ...

اوه اینجوری طول میکشه تا جوانه بزنه که.یه هفته ایی طول میکشه‌.جوانه هاش حداقل یکم بلند باشه مث تو فروشگاه ها.

جوانه هارو  میریزی تو سوپ بچه؟ ب منم یاد بدید چجوریه

والا من همه جا دنبال درست کردنشم ولی جوابی نمیگیرم.برام سواله جوانه اش از خوده حبوبات جدا کنیم بدیم بچه یا همونجوری جوانه رو همراه حبوباتش بدیم بچه.نمیدونم😔 

اون ساقه سبزش که هیچ خوده گندمش که نمیشه چرخ کرد که..با چرخ گوشت؟

با مولینکس قشنگ خورد میشه کلش

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
والا من همه جا دنبال درست کردنشم ولی جوابی نمیگیرم.برام سواله جوانه اش از خوده حبوبات جدا کنیم بدیم ...

عزیزم جدا کردنی نیس درسته میکسش کن 

به خاطر اون جوونه ها میگن جوونه گندم بده بچه اونوقت شما میگی جدا کنم😳 نه کامل خوده گندم با جوونه رو بریز توو سوپ بعد که خواستی سوپو میکس کنی اونم میکس میشه دیگه

⁦(✷‿✷)⁩