2777
2789
عنوان

بریچ بودن جنین

241 بازدید | 8 پست

من الان هفته ۲۲ بارداری هستم جنین تو سونو وضعیتش بریچ بوذ که در ۱۸ هفتگی انجام دادم الانم که هفته ۲۲ هستم ، تکون میخوره ضربه هاشو زیر شکمم حس میکنم ، ایا طبیعیه خیلی نگرانم ؟ 

طبيعيه

پسر من هم بريچ بود

بايد سزارين بشيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش بچه کلا در حال چرخشه تا ۳۶هفته که کم کم سنگین میشه و وضعیتش ثابت میشه ولی جوجه من از همون اول بریچ بود تا روز زایمان خیلی ازش ممنونم که باعث شد سز بشم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

والا دختر من تا احظه آخر بریچ بود و پاهاشو تو شرمگاه مامانش بودن و قلقلکم میاد میگفتم الانه که پاهاش بزنن بیرون😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
طبيعيه پسر من هم بريچ بود بايد سزارين بشيد

اتفاقا خوذمم دوست دارم سزارین بشم ولی نگران بودن بریچ بودم باعث نشه مشکل براش پیش بیاد که خداروشکر پس میگین طبیعیه خیالم راحت شد

نگران نباش بچه کلا در حال چرخشه تا ۳۶هفته که کم کم سنگین میشه و وضعیتش ثابت میشه ولی جوجه من از همون ...

منم دوست دارم سزارین بشم به دگترمم گفتم فقط ترسیدم نکنه بریچ بودنش براش ضرر داشته باشه

اتفاقا خوذمم دوست دارم سزارین بشم ولی نگران بودن بریچ بودم باعث نشه مشکل براش پیش بیاد که خداروشکر پ ...

نه، اصلا نگران نباشيد

مشكلي نيست

ولي حتما سزارين بشيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800