2777
2789
عنوان

😞افسردگی

932 بازدید | 22 پست

إی داد 😞😞😞بچ ها من دو ماه حاملم 4.5ک اضاف کردم هیچی نمیخورم فقط میوه میخورم و سبزیجات ولی هعی چاق میشم بدنم باد کرده شکمم دست و پاهام دارم سکته میکنم از اضاف وزن 😞😞😞شدم ۷۰کیلو قدمم ۱۷۰😞😞😞 خیلی چاق شدم چ کنم ای خداا

خدایا کمکم‌ کن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو هشتاد حساب کن‌.‌

من بیست کیلو زیاد کردم باز کم کردم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
مطمینی😐؟؟؟؟ یا بم روحیه میدی؟ 

مطمئنم 

من خودم دوران بارداری 18 کیلو رفتم بالا با شیردهی 20 کیلو کم کردم

خب یه مقداریش وزن بچه و آب کیسه و خون و ایناست. بقیه شم که چربی شده باشیردهی آب میشه

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
مطمئنم  من خودم دوران بارداری 18 کیلو رفتم بالا با شیردهی 20 کیلو کم کردم خب یه مقداریش وزن ب ...

وایی خدا کنه خدا از دهنت بشنوه.. ی ذره حالم بهتر شد. راستی ترک های پوستتو چکار کردی

خدایا کمکم‌ کن❤
وایی خدا کنه خدا از دهنت بشنوه.. ی ذره حالم بهتر شد. راستی ترک های پوستتو چکار کردی

من از پینترست یه ماسک براش پیدا کردم ولی از بقیه شنیدم میگن حتی لیزر هم فقط سطحی هاشو خوب میکنه و عمیق ها هیچ درمانی ندارن

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤