2777
2789
عنوان

دل ضعف شدید...

1716 بازدید | 61 پست

سلام🙋

دو روز از موعدم گذشت پری نیومد🙌

این روزا انقد زود ب زود گشنم میشه ک میخام بمیرم از شدت ضعف😞

موندم یه روز دیگم بگذره بعد بیبی بزنم

کیا هفته های اول بارداری دلشون خیلی ضعف میرفت؟ 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوزم یادمه حتی غذایی که اصلا دوست نداشتم با ولع میخوردم یادش بخیر چه دورانی بود حتما بی بی بز ...

باااااشه چون من شنیده بودم ادم باردار کم اشتها میشه بعد خودمو میبینم اشتهام زیاد شده برام جای سوال داشت مرسی از راهنمایت گلمممممم🙏😘 

منم دله ضعفه داشتم مدام دهنم میجنبید😁الانم همینطورم شوهرم بهم میگه شکمو 

عزیزمممم😂 منم ب خدا ینی الان دو سه شبه دو دفعه شام میخورم الانم ناهار انقد خوردم داشتم میمردم😐  ینی اگ بیبی مثبت باشه من از ذوق راهی بیمارستان میشم😂 چن وقتته شما؟

عزیزمممم😂 منم ب خدا ینی الان دو سه شبه دو دفعه شام میخورم الانم ناهار انقد خوردم داشتم میمردم😐&nbs ...

انشالله که بارداری چون ضعف کردن یکی از علائمشه فقط خیلی چاق میکنه این گشنگی دائمی منکه حسابی وزنم اومده بالا ولی دیشب شام نخوردم قندم افتاده بود شوهرم اومد به دادم رسید...من ۲۱هفته هستم...

انشالله که بارداری چون ضعف کردن یکی از علائمشه فقط خیلی چاق میکنه این گشنگی دائمی منکه حسابی وزنم او ...

واای مرسی گلمممم انشالا ک نی نی باشه چون سابقه عقب انداختن ندارم🙏 

شما اوایل بارداری علائمت چیا بود؟

من نه دل درد دارم نه کمر درد فقط سینم ورم کرده و درد داره و اشتهام زیاد شده صبحا هم بی حالم

واای مرسی گلمممم انشالا ک نی نی باشه چون سابقه عقب انداختن ندارم🙏  شما اوایل بارداری علائمت چ ...

منم سینه هام درد داشتن...حالت تهوم از هفته چهارم شروع شد...خیلی ضعف داشتم ....اب خیلی میخوردم تکرر ادرار داشتم 

منم سینه هام درد داشتن...حالت تهوم از هفته چهارم شروع شد...خیلی ضعف داشتم ....اب خیلی میخوردم تکرر ا ...

من حالت تهوع ندارم تنگی نفس و خستگی دارم واای دل منک خیلی ضعف میره😕 منم آب زیاد میخورم... تخمدانم درد نمیکنه اصا

واای مرسی گلمممم انشالا ک نی نی باشه چون سابقه عقب انداختن ندارم🙏  شما اوایل بارداری علائمت چ ...

ولی من دو سه روز از پریودم گذشت بی بی زدم مثبت شد یه حاله ای افتاد...دفعه دوم کامل پررنگ شد شما هم بزن حتما نشون میده اگه باردار باشی😁شوهر من نمیخواست قبول کنه باردارم میگفت بی بی چکا خرابه یدونرو خودش برد توالت تست کنه😂 ببینه سالمه یا خرابه

من حالت تهوع ندارم تنگی نفس و خستگی دارم واای دل منک خیلی ضعف میره😕 منم آب زیاد میخورم... تخمدانم د ...

منم زیاد نمیتونستم پیاده راه برم حتی تا الان یکم راه میرم خصوصا افتاب نفسم میگیره  و اصلا هم  درد شکمو اینا نداشتم