2777
2789
عنوان

امروز تولدمه😢😢😢

273 بازدید | 41 پست

بچه ها امروز تولدمه  مادر و پدرم و بعضی از دوستام بهم تبریک گفتن ولی شوهرم فعلا تبریک نگفته فک کنم یادش رفته 😢😢😢😢😢من همیشه سوپرایزش میکنم انتظار سوپرایز شدن ندارم همین که یه تبریک بگه کلی خوشحال میشم ولی فعلا هیچی نگفته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک حالا تا شب منتظر باش چیزی بهش نگو

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

تولدت مبارک بانو❤ شاید همسرت سوپرایزت کنه صبر داشته باش

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

تولد تولد تولدت مبارک 🎂 

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]