2777
2789
رد یابه gps باید ببندی روی ماشینش  فکر میکنم حداقل 5 تا 10 میلیون باید هزینه کنی طلبت اگر دور ...

سلام عزیزم ما روی ماشینمون نصب کردیم خیلی هم خوبه البته نصبی هست و برای ماشین خودمون بود که برامون 980 هزار تومان تموم شد خیلی هم راضی هستیم الان بیشتر از یکسال هست خیلی خیلی عالیه البته اون‌موقع که دنبالش بودیم برای خرید گفتند که ردیاب کوچک‌و آهنربایی که نیازی به نصب هم نداره داریم اجازه بده از همسرم بپرسم ببینم تلفنشون داره یا نه که بهتون اطلاع خواهم داد.... امیدوارم هر چه سریعتر مشکلتون حل بشه و به پولتون برسین

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ما روی ماشینمون نصب کردیم خیلی هم خوبه البته نصبی هست و برای ماشین خودمون بود که برامون 9 ...

ممنون میشم بپرسید و بهم بگید. این ادم خیلی مارو اذیت کرد سر دادن طلبش.  فقط جاشو پیدا کنم حله

اینروزا کلاهبرداری خیلی زیاد شده خدا ازشون نگذره. انقدرم راه بلدن برای فرار کردن ک سخت میتونی پیداشو ...

خدا بزرگه همیشه حق به حقدار میرسه اصلا گران نباشین نمی دونم ردیاب زدکا بود یا ردیاب زرکا بود دقیق یادم نیست 

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 

من روی ماشین خودم نصب کردم چون دزد زیاد شده میترسم الان خیلی راضیم امکاناتشم زیاده فک کنم سایت  کیم‌ کالا  ردیاب همراه هم داره ی نگاه بنداز من از این شرکت خرید کردم خیلی راضیم خدماتشون خوبه اینم شمارشون ۰۹۱۲۰۷۵۰۹۳۲_۰۲۱۸۶۰۸۱۱۴۲

من روی ماشین خودم نصب کردم چون دزد زیاد شده میترسم الان خیلی راضیم امکاناتشم زیاده فک کنم سایت   ...

سلام عزیزم ببخشید اگه دیر جواب دادم مشافرت بودیم یکذره شرم شلوغ بود از همسرم که پرسیدم گفت اینا ردیابی دارند که کوچیک هم هست و آهنربا هم داره و ضدآب هم میشه صدا رو از راه دپر شنید و هم جای ماشین و دقیق ببینید باز داشت یادم می رفت اسمش ردیاب زدکا بود . اسم فروشگاهشون هم  هست باز اگه سوالی داشتی بگو تا جوا بدم . 

سلام عزیزم ببخشید اگه دیر جواب دادم مشافرت بودیم یکذره شرم شلوغ بود از همسرم که پرسیدم گفت اینا ردیا ...

فروشگاه اینترنتی زدکا هست 

ردیاب خودرو مدل آهنربایی بخرید، چون بقیه مدل ها نیاز به تغییر درسیم کشی ماشین دارن

اما ردیاب آهنربایی رو میتونید زیر ماشین نصب کنی بدون اینکه خود راننده بفهمه

از این لینکی که میفرستم میتونید بخرید

https://radshid.com/انواع-ردیاب-شخصی-رادشید/

من روی ماشین خودم نصب کردم چون دزد زیاد شده میترسم الان خیلی راضیم امکاناتشم زیاده فک کنم سایت   ...

واقعا ردیاب گزینه خیلی خوبیه، از دزدگیر حداقل خیلی کارآمدتر هستش

ولی باید ردیابی بخری که ایرانی باشه که قابلیت پشتیبانی داشته باشه
این سایت ردیاب های خیلی خوبی داره 

www.radshid.com

[QUOTE=106065999]رد یابه gps باید ببندی روی ماشینش  فکر میکنم حداقل 5 تا 10 میلیون باید هزینه کنی طلبت اگر دور ...

واقعا این اندازه نیاز نیست هزینه کردن یه ردیاب آهنربایی بخرن کارشون حل میشه