2777
2789
باداداشم دعواکردم میخواستم ازدواج کنم داداشم نمیزاشت میگف انتخاب خوبی نیست چون اینجادوست دارم

با دوست پسرت رفتی؟

طفلی مامانت  

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم پیام میدم به ابجیم میگه مامان رفته واس همیشه پیش خدا مبگه اگه بیای بایدفرارکنیمیگه مامان همون ...

بابا چند روز دیگه خوب میشی 

حالا که از دست شون راحت شدی

چرا می خوای دوباره برگردی 

اونا به خاطر حرف مردم تو رو نمی خوان تو هم بیخیال حرف مردم رفتی پی خوشبختی خودت که البته کار خوبی هم کردی 

بیخیال برنگرد دیگه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

باداداشم دعواکردم میخواستم ازدواج کنم داداشم نمیزاشت میگف انتخاب خوبی نیست چون اینجادوست دارم

اوه اوه اصلا دلیل خوبی نبود برای فرار کردن

حق دارن از دستت شاکی باشن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

اره باهاش رفتم

الان باهاته؟ یا ولت کرده رفته ؟

مامانم 3سال پیش مرده من امروزفهمیدم چکارکنم؟ نمیپذیرن میگن مگه تودخترمایی؟

الان چه حسی داری؟امروز که این خبر رو شنیدی؟گریه کردی؟

احساس میکنم خیلی خیلی ریلکسی

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
اوه اوه اصلا دلیل خوبی نبود برای فرار کردن حق دارن از دستت شاکی باشن 

داداشم گفت اگه میخواهیش بایدفرارکنی

منم گفتم میگذرم ازعشقم مامانم گفت نرو

بابام وداداشم گفتن برو

نمیدونم براچی باتوجوراهمه چی        
الان چه حسی داری؟امروز که این خبر رو شنیدی؟گریه کردی؟ احساس میکنم خیلی خیلی ریلکسی

گوشیم خیس ابه همه اشکام ریخته روی گوشی

نمیدونم براچی باتوجوراهمه چی        
داداشم گفت اگه میخواهیش بایدفرارکنی منم گفتم میگذرم ازعشقم مامانم گفت نرو بابام وداداشم گفتن برو

وقتی خودشون گفتن برو دیگه چرا شاکی هستن ؟ 

الان برگردی همه سرزنشت می کنن چون مامانت مرده 😔