2777
2789
عنوان

وااایییی💃💃💃🙆🙆💥💥😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 58 پست
گلم ادامه نده ماهم نرسیدیم ولش کردیم دارم پیام میدم

شکم سه تا بچه رو چطور سیر کنم ؟😧

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه ازون ژن خوباییم😂

😆😂😂 خوشبحالت نی نی تون پس با ژن خوب تشکیل شده

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

باور کن داشت گریه می می‌گرفت انقد که نمی‌دونستم ناهار چیکار کنم😥

دلتون بسوزه من از فردا یه هفته مهمونم اونم کی امام حسین    

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
ممنونم عزیزم نه ....

کجایی ؟ میخوایی بیام کمکت

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

شکم سه تا بچه رو چطور سیر کنم ؟😧

غصه ناهار خودم به کنار الان باید غصه توروهم بخورم ای خواهر بمیرم برات

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .