من بیمارستان صارم سزارین کردم دکترمم دکتر لیلا سلطانی بود ... از بیمارستان و دکتر و پرسنل راضی بودم خداییی.... ولی حلاصه سزارین و بخیه هاش خیلی سخته با ای حال درد طبیعی هم وحشتناکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر بچه اولم با خانم دکتر شیرین شمس زایمان طبیعی انجام دادم، اصلا اذیت نداشتم. خیلی هم سریع به زندگی روزمرم برگشتم. به نظرم اگر میخوای زایمان طبیعی کنید حتما به ایشون مراجعه کنید.
اگر میخوای زایمان طبیعی کنی برو پیش یه دکتر خوب من خالم تحت نظر دکتر طاهره رحمانی زایمان طبیعی کرد خیلی دکتر خوبی بود. ادرسشو میزارم: تهران - تهران،فلکه دوم صادقیه، آیت الله کاشانی ، بین اباذر و مهران، پلاک 69 ، ساختمان 107، واحد 20 ، طبقه 5
زمانی که فرزندمو باردار بودم و به شدت تمایل به زایمان طبیعی داشتم و پیش دکتر غزاله موسوی زاده این کار انجام دادم ایشون در طول عمل هیچگونه استرسی به من وارد نکردن و من واقعا ممنون از این همه حس مسئولیتی که نسبت به کارشون دارن.
من زایمان طبیعیم رو با دکتر زارع پور انجام دادم و بهترین تجربه عمرم شد از اون دکترایی هستن که واقعا دلگرمت میکنن و ترست رو از بین می برن دستشون دردنکنه