2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس عزیزم بچه منم تایک ماهگیش اینطوری بود تواین مدت دنیا روسرم خراب شده بودبردم دکتربراش سونونوشت که ازسرش گرفتم خداروشکرمشکلی نداشت .ولی توهم پیگیرشو انشاالله که چیزی نیست

دلم روشنه چون خدابامنه

همه نینیا اینجورین. نینی منم همینجوری. الآنم ۲ماهشه و هنوز همون‌جوره. چون تو شکم مامانشون بودن و فضا بسته بوده و تکون می‌خوردن دست و پاشون تکون نمیخورده، الآنم فکر میکنن همون شرایط رو دارن برا همین یه دفعه تکون میخورن و دست و پاشون میپره یا میلرزه. و از خواب بیدار میشن. تا به شرایط جدیدشون عادت کنن طول داره. قنداقش نکن فقط چون اگر شیر بالا بیار قدرت هیچ حرکتی نداره و ممکنه خدایی نکرده راه نفسش بسته شده. سندروم مرگ خاموش نوزاد رو بخونی متوجه میشی. حتما هم به پهلو بخوابونش

همه نینیا اینجورین. نینی منم همینجوری. الآنم ۲ماهشه و هنوز همون‌جوره. چون تو شکم مامانشون بودن و فضا ...

هر شب قنداقش ميكنم تا بتونه بخوابه چون اذيت ميشه يه دفعه ميپره اكه نگران كنندس ببرم دكتر؟؟

هر شب قنداقش ميكنم تا بتونه بخوابه چون اذيت ميشه يه دفعه ميپره اكه نگران كنندس ببرم دكتر؟؟

نه طبیعیه، دکتر نمی‌خواد. ولی قنداق نکن چون خیلی خطرناکه. اگر شیر بالا بیاره چون توان هیچ حرکتی نداره نمیتونه شیر رو از دهنش خارج کنه و شیر راه تنفسیش رو می‌بنده و خدایی نکرده، دور از جونش باعث خفگی میشه

نه طبیعیه، دکتر نمی‌خواد. ولی قنداق نکن چون خیلی خطرناکه. اگر شیر بالا بیاره چون توان هیچ حرکتی ندار ...

اخه ميپره دست و پاش ميترسم واسه مغزش ضرر داشته باشه

اخه ميپره دست و پاش ميترسم واسه مغزش ضرر داشته باشه

نترس گلمو همه بچه ها همینجورین. هیچ ضرری ندارد چون پرش دست و پاش متناسب با اندامشه و شدنش زیاد نیست. اون تکونی که برا مغز ضرر داره تکونی هست که ما آدم بزرگا به خیال خودمون برا آروم کردن بچه ازش استفاده میکنیم. اونه که باعث حرکت زیاد سر بچه میشه و برا مغز ضرر داره

نترس گلمو همه بچه ها همینجورین. هیچ ضرری ندارد چون پرش دست و پاش متناسب با اندامشه و شدنش زیاد نیست. ...

مرسي عزيزم خيلي ارومم كردي از فردا ديكه وقت خواب نميبندمش

مرسي عزيزم خيلي ارومم كردي از فردا ديكه وقت خواب نميبندمش

قربونت. ایشالا نینیت سالم باشه. در مورد سندرم مرگ خاموش نوزاد هم مطالعه کن اگر تونستی، خیلی بهت کمک می‌کنه تا حواست رو جمع کنی و کاری رو به اشتباه انجام ندی