2777
2789
عنوان

رفتم موج های ابی زنه چقدر بد نگاه میکرد🙄😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بنظرم اصلا خوب نیست کسی رو که مثلا برای خواستگاری و پیشنهاد دادن میاد رو، توی واژه هات اینطور مورد تحقیر قرار بدی. چرا میگی مرده شور ببره؟ مگه مادر خودتون برای برادرتون دنبال دختر نبوده تا حالا؟ من خودم بااینکه تو مجردیم خیلی بدم میومد که کسی بهم پیشنهاد بده و حتی به همین علت کمتر جایی میرفتم، هیچوقت به خودم اجازه نمیدادم حتی تو دلم بد صحبت کنم. ببخشید راحت گفتم عزیزم، راستش بنظرم خیلی گفتارتون بد اومد.

عزیزم بنظرم اصلا خوب نیست کسی رو که مثلا برای خواستگاری و پیشنهاد دادن میاد رو، توی واژه هات اینطور ...

ببخشیدا ولی شما یکی اینجوری نگاتون کنه بدتون نمیاد😑حالامن یچی گفتم ای بابا اونم از روشوخی

ببخشیدا ولی شما یکی اینجوری نگاتون کنه بدتون نمیاد😑حالامن یچی گفتم ای بابا اونم از روشوخی

چرا منم دوست ندارم و خیلیم بدم میومد همیشه ولی میگم لحنت خوب نیست گلم. متوجه شوخیتونم نشدم، ببخش عزیرم