2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزی بگم؟ شاید دنبال شنیدن حرفایی باشی ک با مزاجت جوره. اما ی حقیقتی هس ک تو قران هم اومده

اینک گاهی شما چیزهایی رو دوست دارین ک ب ضررتونه. و گاهی چیزهایی رو دوست ندارین اما ب نفعتونه. خدا از همه ما داناتره. بهش اعتماد کنیم خیلی راحت تریم. 😊

لایک نکنید اه
مگه خدا نمیگه از تو حرکت از من برکت؟! 

بعله. اما خودش میگ بمن توکل کن. پس براوردن نیازت برعهده ی من است. و در عین حال میگه ی چیزیو ممکنه بخای ک ب نفعت نباشه. حرفهای خدا تو قران ب نظرم خیلی باحاله. نمیشه ی ایه رو اکتفا کنی. باید مثل داستان از همه ش ی اطلاع کلی داشته باشی

لایک نکنید اه
مگه خدا نمیگه از تو حرکت از من برکت؟! 

ی حدیثه فک کنم. میگه ک اگر تو دنیا دعایی بکنی و اون دعات براورده نشه. خدا دراون دنیا بهت بجاش بقدری صواب میده ک میگی کاش هیچکدوم از دعاهام براورده نمیشد. خیلی جالبه ها. با اینحال ک براورده نشدن دعاها ب حکمت خدا برمیگرده، بااین حال ک خدا میدونه اون دعایی ک کردی برات ضرر داره و براورده ش نمیکنه و بهت لطف میکنه، اما بااینحال در اینده ب جاش کلی حسنه مینویسه برات😌

لایک نکنید اه
بعله. اما خودش میگ بمن توکل کن. پس براوردن نیازت برعهده ی من است. و در عین حال میگه ی چیزیو ممکنه بخ ...

ما الحمدلله به کسی محتاج نیستیم و همیشه میشینم و‌ پا میشم خداروشکر میکنم، 

ولی هم من هم شوهرم خیلی داریم تلاش میکنیم که زندگیمونو بهتر کنیم، ولی فقط داریم همون سرمایه ای هم که داریمو به باد میدیم

اینی که شما میگین یعنی ما هیچ تلاشی نکنیم بشینیم فقط توکل کنیم؟! 

یاد اون شعر مدرسه افتادم یکی روبهی دید بی دست و پای.....

ی حدیثه فک کنم. میگه ک اگر تو دنیا دعایی بکنی و اون دعات براورده نشه. خدا دراون دنیا بهت بجاش بقدری ...

من همیشه وقتی این حدیثارو میشنوم به این فکر میکنم که پس چرا بعضیا که تو قید دین و خدا هم نیستن زندگی بسیاااار خوبی داشته باشن؟؟؟

کسایی که اصلا مسلمون نیستن

ما الحمدلله به کسی محتاج نیستیم و همیشه میشینم و‌ پا میشم خداروشکر میکنم،  ولی هم من هم شوهرم ...

ن دیگ. نشد. اگ تلاش نکنیم ک کله پامیشیم😂عزیزم وضعیت نصف بیشتر جامعه الان همینه. من و شوهرمم همینیم. ماها تلاشمونو میکنیم. و ی سری کارها ک خدا گفته انجام بدین تا روزیتون زیاد بشه رم انجام میدیم. اما ماها موظف ب تلاش هستیم. نتیجه دست ما نیست. روزی همونطور ک میدونی مقدر میشه. میشه با دعا بهترش کرد. اگ نشد باید ی سری کارها ک جلوی رسیدن رزق و میگیره رو ترک کنی. مث خابیدن تو بین الطلوعین. یا شنیدم گلاب ب روت دسشویی کردن تو حموم فقر میاره. اینارم اگ انجام دادی و نشد میتونی دربرابر خداوند لبخند بزنی و بگی خدا جون من تلاشمو کردم و تو شاهدی. نتیجه دیگ دست توعه. خودتی و کَرَمِت😊ینی قرار نیست ی جا بشینی بدون تلاش. اما اگرم تلاش کردی و نتیجه نداد قرار نیس از عالم و ادم زده بشیم و افسرده شیم. 

لایک نکنید اه
ن دیگ. نشد. اگ تلاش نکنیم ک کله پامیشیم😂عزیزم وضعیت نصف بیشتر جامعه الان همینه. من و شوهرمم همینیم. ...

بین الطلوعین یعنی کی؟ 😁

ما افسرده نیستیما همین الان داشتیم فیلم نگاه میکردیم و چیپس میخوردیم کلی هم با همین چیزای ساده خوشیم،

ولی نمیدونم چرا همه ی تلاشهامون بی نتیجه س! نمیخوام این حرفو بزنم ولی خیلی بدشانسیم تو این چیزا

بین الطلوعین یعنی کی؟ 😁 ما افسرده نیستیما همین الان داشتیم فیلم نگاه میکردیم و چیپس میخوردیم کلی ه ...

همین ک شاد هستی ینی موفقی عزیزم. ببین ی چیز دیگ رم در نظر بگیر. با این مشکلاتی ک جامعه داره(بحث سیاسی نیستا) بالاخره برای همه قشر متوسطها ی مشکلاتی ب وجود اورده دیگ. مجبوریم قناعت کنیم. مثلا من برا سیسمونی نی نیم از خییییلی چیزا میخام بگذرم. ک البت ب نظرم بهتر شد اینطوری اسراف نمیشه😂شماهم دمتون گرم. ب ادامه فیلمتون برسید. اما چنتا دعا همیشه همراتون باشه. یکی مال چشم زخم. یکی مال رزق و روزی. یکی باطل کننده سحر و جادو. منم زیاد ب دعا باور نداشتم. ازینجوردعاها. اما اثراتشو واااقعی دیدم. و حالا خودم همیشه دعا همراه همسرم میذارم ک ببره بیرون. بین الطلوعین هم میشه از نماز صبح تا زمان طلوع افتاب. 

لایک نکنید اه