2777
2789
عنوان

سایزفولیکول

260 بازدید | 16 پست

این ماه متاسفانه تخمک گذاری اصلا نداشتم این هم جواب سونو نمیدونم چکارکنم دکتر داروندادگفت ماه بعددوباره سونو بده لطفا راهنماییم میکنین چجوری میتونم وضعیتم روبهبودبدم

سلام .ورزش کن. حداقل پیاده روی نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه 

مصرف روغن ونمک هم کم کن 

مولتی ویتامین ها تهیه کن استفاده کن

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام .ورزش کن. حداقل پیاده روی نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه  مصرف روغن ونمک هم کم کن  مولتی ویتا ...

من قرص اوابوست استفاده کردم ومولتی ویتامین نمیدونم چرا اصلا رشدی نداشته

مرسی عزیزازراهنماییت

من قرص اوابوست استفاده کردم ومولتی ویتامین نمیدونم چرا اصلا رشدی نداشته مرسی عزیزازراهنماییت

خواهش میکنم عزیزن .

امت تحرک ؛ تحرکت رو بیشتر کن تاثیر زیادی داره تو تخمک.  گرجی هم بخوری ضرر نداره.  سیاه دونه و عسل خیلی دوستان توصیه کردن 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
خواهش میکنم عزیزن . امت تحرک ؛ تحرکت رو بیشتر کن تاثیر زیادی داره تو تخمک.  گرجی هم بخوری ضرر ...

پس از فردا شروع میکنم پیاده روی رو حتما عسل و سیاهدونم میگیرم ایشالا جواب بگیرم دوتا سقط داشتم اینبارخداکنه خوب پیش بره

یعنی پریودم نشدی؟میگی ک تخمک نداشتی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پس از فردا شروع میکنم پیاده روی رو حتما عسل و سیاهدونم میگیرم ایشالا جواب بگیرم دوتا سقط داشتم اینبا ...

انشالله خدا بچه سالم و صالح بهت هدیه کنه. 

ببخشید میپرسم.  اونا تو چند هفته سقط شدن؟ من خودم سقط تو ۷ هفته داشتم

انشالله خدا بچه سالم و صالح بهت هدیه کنه.  ببخشید میپرسم.  اونا تو چند هفته سقط شدن؟ من خ ...

ممنون عزیززم .منم یکی توی هفت هفته یکی شش هفته 

مشکل انعقادخون دارم باید انوکسپارین تزریق کنم ازاول بارداری فعلا که درگیراین مشکل جدیدشدم تا حل بشه واقدام کنم

ممنون عزیززم .منم یکی توی هفت هفته یکی شش هفته  مشکل انعقادخون دارم باید انوکسپارین تزریق کنم ...

حل میشه انشالله.  دعا میکنم برات توام برام دعا کن

حل میشه انشالله.  دعا میکنم برات توام برام دعا کن

حتمااا عزیزم ایشالا بزودی دامنت سبز بشه.حتما حتما بررسیهاتوکامل انجام بده من بعدسقط اولم دکترگفت برو اقدام بلدی حتی برای باردوم گفت باورکن مشکل نداری خودم یه دکتردیگه رفتم وفهمیدم مشکل کجاس

گرده درخت نخل نر که برای بارور کردن نخل ماده استفاده میشه خیلی برای تقویت و افزایش اسپرم و بزرگ شدن تخمدان و فولیکول تخمک  خوبه و بویی شبیه منی مرد میده ،واگر منی بوی گرده نخل نر رو بده میگن سالمه وباروره 

من این ماه چون میخواستم اقدام داشته باشم از روز دوم پریودم نیم کیلو عسل کندو (اگه عسل کنارباشه بهتره برای تقویت قوای جنسی )با تقریبا ۶قاشق غذاخوری گرده و دوعددقرص کمر نروماده ودو قاشق دارچین مخلوط کردم و هر روز صبح یک قاشق ناشتا میخوردیم واقعا تآثیرشو در هر دومون دیدم 

هم کمرمردو سفت میکنه ودیرانزال میشه واسپرمشو زیاد میکنه وبوی منی رو زیاد میکنه که نشونه سلامتشه 

و هم تخمک گذاری خودمو چند روز زودتر انداخته وسایز فولیکولم و۲۱ کرده من هم تنبلی تخمدان شدید بودم هم پلی کیستیک که همش باداروهای گیاهی رفع شد 

عسل وسیاهدانه هم استفاده میکردم شبا