2777
2789
طفلیا فک کردن ملیکا اونقد معروف شده که اسمش اومده تو گوگل، نمیدونن که همچین تاپیکی با هر اسمی میشه ز ...

اره بیچاره مامانش میگه ملیکا رفته تو گوگل نمیدونه اینجا درباره همه چی تاپیک میزنن

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

nikradjoni
تعداد پست: 5

همین روزا امامزادش کنار امامزاده محمد درست میشه.بسه دیگه.این همه جوون فوت میشن هیچکس نمیفهمه.یه دختر معمولی بود که تومور گرفت.سرش اب اورد.بردن بیمارستان و اب سرشو خالی کردن قبل عمل تومورش.اوردنش تو بخش.یه ویروس بیمارستانی رفت تو سرش و باعث عفونت و مرگش شد.خدا رحمتش کنه.اینم مثل خیلیا.حالا همه عکسا و فیلماشو پخش میکنن و کلیپ میسازن...اخه تا کی.مردم همیشه در صحنه ام که هی هر روز کنجکاوتر از دیروز تا کالبد شکافیش نکنن ولکن نیستن.بسه دیگه.همه میمیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این تاپیکو زدی تو اینستا ولوایی بپا کردی  خانوادش میگن ملیکا اونقد معروف شده اسمش رفته ت ...

نمیدونستم اینجور میشه فقط کنجکاو شدم چون جوان بود چی شده به نی نی یار میگم بترکونه