2777
2789
اگه یبوست کنترل شه و تشدیدنشه خود به خود رفع میشه صبحا قبل صبحانه دولیوان آب ولرم هر روز میوه و ...

اصلا چیزی نیست که بخوام با دست بزنم داخل ببخشید ولی بیرون مث یه خال 

بچه شیر میدم گفتن بده پمادشم دارم  الان که بهترم  ولی نمیدونم کلا خوب میشم یا نه

منم بچه شیر میدم ولی شیاف انتی همورویید استفاده میکنم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی یعنی ضرر نداره نمیدونم  گفتن بده نباید استفاده شه البته خود دکتر بهم نگفته

ببین من داروهای محلول کامیلین گل بابونه،موسیلیوم فورت،لیدوکایین اچ، شیاف آنتی همورویید،پماد آنتی فیشر باریج،استفاده میکنم اینا رم دکتر جراح عمومی بهم داده

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خوب شدی کلا

تازه ۶ روزه دارم استفاده میکنم از قبلا ک آره بهترم ولی هنوز یبوست رو دارم هر چی هم چیزای ملین میخورم فایده نداره،ولی در و سوزش و خونریزیم و تنگی مقعدم یکم بهتر شده...فردا قراره برم دکتر تا ببینتم خدا کنه با همین داروها خوب بشم،ایشالا ک شما هم خوب بشی قشنگ درکت میکنم چقدر اذیتی... 

تازه ۶ روزه دارم استفاده میکنم از قبلا ک آره بهترم ولی هنوز یبوست رو دارم هر چی هم چیزای ملین میخورم ...

اهل کجایی  اجی دکترت میشناسی   دکتر خوبیه هرچ شد ب منم بگو خدا ب دادمون برسه  شربت لاکتولوز خیلی تعریف می کنن اما رو من اثر نداشته من انجیر میخورم  منم دارم هنوز یوبست

اهل کجایی  اجی دکترت میشناسی   دکتر خوبیه هرچ شد ب منم بگو خدا ب دادمون برسه  شربت لا ...

منم این شربت رو خوردم ولی بی فایده بود،قرص سیلاکس نخوری ک بچت دل درد میگیره،دکترم منیژه میرشاهی هست فعلا ک ازش راضیم چون وقتی وضعیتم رو دید قشنگ علایم و دردی ک داشتم رو درک کرد و این دارو ها رو بهم داد و خدارو شکر از وقتی استفاده کردم یکمی بهتر شدم،فردا هم قراره برم دوباره وضعیتم رو ببینه،فقط بهم گفت چون بچه شیر میدم و تازه زایمان کردم آب بدنم کم شده واسه همین یبوست شدم،روزی ۱۵ لیوان آب،آبمیوه،میوه های آلو سیاه و انجیر و آب طالبی،بخورم ک من فقط آب میخورم و گاهی آبمیوه،چون بچه وقتی شیر میخوره آب بدن کم میشه زایمان طبیعی آب بدن رو کم میکنه عرق هم بکنیم آب بدنمون کم میشه،من ک روزی ۳ بطری آب معدنی دارم میخورم....این دارو هایی ک دکترم داد واسه ۱۰ روزه چون اگ زیاد استفاده بشه بدن عادت میکنه و دیگه اثری نداره حالا باز فردا رفتم بهت میگم دکترم چیا گفت...مشهدیم...

منم این شربت رو خوردم ولی بی فایده بود،قرص سیلاکس نخوری ک بچت دل درد میگیره،دکترم منیژه میرشاهی هست ...

عزیزم شما خوب شدی؟

چجوری خوب شدی میشه بهم بگی

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.