2777
2789
عنوان

بازگشت معشوق

7028 بازدید | 43 پست

بعد چند وقت برگشت ؟

به ازدواج ختم شد؟

بهترین برخورد با کسی که هی رابطرو تموم میکنه و بعد با التماس و پشیمونی برمیگرده چیه؟ 

چون یه نفر میگفت این ادم خودش دو دله و نمیدونه باید چیکارکنه و بلاتکلیفه 

خواهشا کمکم کنید 

بهترین برخورد چیه 

از تجربه هاتونم بگید

نمی‌شود با کسی که تو را فراموش کرده دوباره دوست شوی. تا آخر عمر همیشه نگران خواهی بود که باز هم مثل دفعه‌ی پیش تو را فراموش کند. همیشه این را می‌دانی که حال او بدون تو صددرصد خوب است ولی حال تو بدون او خوب نخواهد بود...

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این حقیقتیه ک تجربه ش کردم..آمدی جانم ب قربانت ولی حالا چرا؟؟؟

بی وفا 

حالا که من افتاده ام ازپا  چرا؟؟؟

نوشدارویی و بعد ازمرگ سهراب آمدی 

سنگ دل این زودترمیخواستی 

حالاچرا؟؟؟؟...

و در جواب اومدنشم ...ب قول  مرحوم پاشایی...

برو که خسته ام تا دیدی وابسته ام روزی صدبارقلب منوشکستی ..

برو که بسمه تو سینه پرازغمه .. برو همینو تو مگه نخواستی؟؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

چنین آدمی میره دوراشو میزنه و اخر سر میاد با احساساتت بازی میکنه و ممکنه بازم بره....این آدما جوری بهت نگاه میکنن ک ب ی جنس دست دوم.....و مطمعننن هر بار ترکت کنن راه باز گشت دارن....

نمیدونم چیشد...یهو چشماش دلمو برد....صداش عقلو از سرم برد....دستاش ک تو دستم بود  نجابت دخترونمو زیر سوال برد....نفساش ریتم زندگیم شد....خنده هاش آرزوم شد....من باهمه چیش خاطره دارم...حتی حتی با رفتنش...وقتی میرفت بهار بود...ولی برامن از صد تا پاییز تلخ تر بود....نداشتنش تا بمیرم یه داغه رو دلم....اسمش حتی اسمش ک بیاد قلبم شروع میکنه ب دیوونگی............چشماش...صداش...دستاش...نفساش...خنده هاش....اسمش...همش الان ماله کسیه که به قول خودش لیاقت داره مادر بچه هاش بشه....

وقتي ك الان اينكاراروميكنه واي بحال اون موقعي ك باش بري زير يه سقف.رابطه روتموم ميكنه ميره سراغ يكي ديگ سرش ي جاديگ گرم ميشه تادوباره تنهاميشه ميادسراغ تو نقطه ضعف توام اومده دستش حتما، ميگ يه ذره التماسش ميكنم برميگرده باهام

من خودم ادم لجبازی هستم تا تجربه نکردم ی جا ننشستم 

طرفمو چند بار بخشیدم و مثل چی پشیمونم 

میدونی کسی ک ی بار بره راه رفتنو یاد گرفته سختیاشو کشیده  و دیگه دوباره رفتن براش مثل اب خوردنه درضمن کسی ک دوست داره نمیره هیج جور نمیره طرف فلج هم بشه بازم پاش،میمونه چون دوسش داره ولی اگه رفت بدون به اندازه کافی دوست نداشته و اینم بدون هیچچچ وقت ی رابطع کات شده مثل قبل نمیشه هیچچچچ وقت 

اون الان فقط اومده دوباره باهات باشه بعدشم میره بهت قول میدم 

اگه میخای بزاری تو کفت بمونه فقط بی محلی کن تهش کاته ولی چ بهتر ک اون پیگیر تو باشه و توی آرزو دوباره بودن باهات پس بهترین کار،بی توجهیه

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

اون یبار رفته 

یاد گرفته 

رفتنو یاد گرفته 

میره 

بازم میذاره میره 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

حرفاشو گوش میدم

اگر دوسش داشته باشم برمیگردم باهاش 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.