2777
2789

سختی برای همه هست

ولی بعضی ها  ، آدمهای آرومی ن  و راضی ن  و  اون سختی رو هم با آرامش شون و توکل طی میکنن

بعضی ها هم   شاید کم طاقت ن  و کوچکترین سختی ای  بهم شون  بریزه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
سختی برای همه هست ولی بعضی ها  ، آدمهای آرومی ن  و راضی ن  و  اون سختی رو هم با ...

اخه همه بنظرم گناهه برای خودت ارزش قایل نشی و بزاری همه بهت ظلم کنن. مسل خودم که اینطورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همه بنظرم گناهه برای خودت ارزش قایل نشی و بزاری همه بهت ظلم کنن. مسل خودم که اینطورم 

دو تا موضوع  رو  دارید  بهم  گره می زنید ب نظرم !

اینکه شما  ارزش خودتونو بشناسید  و  محترمانه رفتار و معاشرت کنید  یه  موضوع !  و اینکه  در مقابل  بی احترامی  دیگران  چطور عکس العمل نشون بدید هم  یه موضوع !

گاهی  ما آدمها  چوب  ناتوانی  خودمونو میخوریم  ، شاید چون یاد نگرفتیم  درست رفتار کنیم و درست هم  واکنش نشون بدیم  و درست و منطقی  هم  صحبت کنیم  ( کلی گفتم البته )

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2790
2778
2791
2779
2792