2777
2789
عنوان

چیکارکنیم وابده؟

606 بازدید | 30 پست

شوهرخسیسو میگم

ادمی ک سرهیچی کلی باید بگی ک ایاازده مورد چهارتاشوانجام بده یانه

کسی بوده شوهرخسیسش راحت براش خرج کنه؟

توروجدت لایکم نکن مرسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرم سخت پول خرج میکنه 

ی ماشین 206 داشت 

میخواست عوض کنه 

گفتم میدی به من واسه خودت یکی دیگه بخری ؟

در کمال ناباوری داد 

الان خودشم تو شوکه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

امروز من رفتم لباس بخرم هرچا رفتم شوهرم میگف گرونه

حالا اون طرف خیابون یه شکلک از اینا ک میذارن جلو ماشین دیده

سریع رف خرید

گفنم اخه بدبخت برا من لنگ ۱۰ تومنی

حالا میری از اینا میخری

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
🤭مبارکه

ممنونم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
رفتار آدمها رو نمیشه عوض کرد چه برسه به ذات آدمها  هرگز نخواین کسی رو عوض کنین  خودتون ر ...

اخه هر ادم کارکترش چندتاوجهه دارم

احساس میکنم ی مدل رفتاری بایدوجودداشته باشه ک من یادبگیرم و شوهرم ازاین طریق وابده

توروجدت لایکم نکن مرسی
اخه هر ادم کارکترش چندتاوجهه دارم احساس میکنم ی مدل رفتاری بایدوجودداشته باشه ک من یادبگیرم و شوهرم ...

شوهر من ی ضعفی داره من از اون ضعف استفاده میکنم 

یعنی من دارم سواستفاده میکنم ازش

اخه هر ادم کارکترش چندتاوجهه دارم احساس میکنم ی مدل رفتاری بایدوجودداشته باشه ک من یادبگیرم و شوهرم ...

از کم شروع کن گلم 

فکر میکنم شما خودت از اول یا مستقل بودی(به لحاظ مالی) یا اهل خرید نبودی(خرید چیزهای خوب و گرون)

حقیقتا که اول باید روی خودتون کار کنید 

بدون جنگ،بدون نیش و کنایه یا فرافکنی ، در کمال آرامش از خرید یک شی لوکس در همین هفته شروع کنید. البته توان مالی همسرتونم در نظر بگیرید .این ذات مردهاست که برای همسرشون خرج کنن... 

خدا هست.
چییییی؟؟؟؟؟بگو شاید منم جرقه ایی ب ذهنم خورد

من داداشم پولداره 

شوهرم باهاش رقابت داره 

زن داداشم ماشین داره 

به شوهرم گفتم ببین مردم عقلشون به چششونه 

عوض اینکه اینو بفروی بدی ی هیوندا بخری 

ی ماشین دیگه بخر ارزونتر اینو بده به من جلوی داداشم کم نیار 

تو مهندسی چیت از اون داداش من کمتره 

اونم خر شد داد 

واسه خودش اریو خرید