2777
2789
عنوان

مهاجرت

951 بازدید | 39 پست

سلام.من دارم زبان المانی یاد میگیرم فعلا مبتدی هستم.ترکیه رو هم دوست دارم ولی خوب میدونم هر کشوری مشکلات خودشو داره..المان بخاطر شرایطش میدونم میتونه خوب باشه..نیاز به نیروکار خیلی دارن ولی خوب دلم میخواد یه مدت هم زندگی تو ترکیه رو تجربه کنم.وقت یاد گرفتن زبان ترکی رو ولی اصلا ندارم.

نظر شما چیه؟المان یا ترکیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر همسر من یک ماهه ساکن ترکیه است احتمالا مقصد بعدیش آلمان باشه طبق گفته هاش چون باید زبان آلمانی بلد باشی حداقل سطح B2 فکر کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

درسته به نظر خودمم المان بهتره ولی لعنتی زبانشون خیلی سخته

در هر حال شروع کردی به یاد گرفتن. دیگه خودت را درگیر فکر ترکیه نکن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خواهر همسر من یک ماهه ساکن ترکیه است احتمالا مقصد بعدیش آلمان باشه طبق گفته هاش چون باید زبان آلمانی ...

درسته..باید سطح زبان حداقل B2 باشه..تازه به نظرم C1 لازم تره

فرق نداره یعنی؟

عزیزم ترکیه م مثل ایران دیکتاتوریه

وقتی میخای مهاجرت کنی باید تمام فاکتورها رو در نظر بگیری

بنظر خودت واقعا بین المان و ترکیه احتیاج به فکر کردن هست!؟ مسلما المان گزینه ی خیلی عالی ای هست و اصلا قابل قیاس با ترکیه نیست

ترکیه؟ ترکیه واسه یه سفر چن روزه خوبه نه مهاجرت اما المان خوبه ولی به نروژ و سوئدم فک کن شرایطشون عالیه

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را