2777
2789
عنوان

دانشگاه

354 بازدید | 11 پست

بچه ها به نظرتون ميتونم تو دانشگاه دوستي پيدا كنم ؟ من روابط اجتماعيم خوبه ولي تا وقتي كه يكي بياد پاپيش بزاره سعي كنه با من اوكي شه چون خودم نميتونم برم جلو صميمي شم 😑 فضاي دانشگاه چطوريه نكنه همه يه اكيپ داشته باشن واسه خودشون🤣

تعداد رای : 17
نظرسنجی
پيدا ميشه
9
52%
بايد خودت صميمي شي
3
17%
اونجا همه اكيپن
1
5%
خودشون بهات صميمي ميشن
4
23%

ما اکیپ بودیم ..پنج تا ...همه هم با ما بد بودن 😂😂😂😂...دیگه استاد هام فهمیده بودن ...مهم نبود حرفها منطقی یا نه ..ما در هرصورت مخالفت میکردیم 😂😂😂

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

تو دانشگاه کلا سعی کن خیلی با کسی صمیمی نشی!!! چه دختر چه پسر. مطمئن باش اونقدر جریانهای مختلف پیش میاد که بالاخره سر یه کدوم یه دوست خوب پیدا کنی. ولی کلا خیلی نزدیک نشو به کسی.

ضربه خوردم من از صمیمیتهای بی مورد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای منم همین مشکلودارررممم😭امروز ازساعت۶صبح داشتم ب این فک میکردم نکنه ازتنهایی افسردگی بگیررررمممم مخصوصا ک خوابگاهم هستم:((((

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

واییی ما با دوستام خوپ ب خود اکیپ شدیم.س تا دختر س تا پسر.ههممونم ب درد هم میخوریم.همه دانشجو ی رشته بعد یکیمون عکاسه یکیمون گیتاریسته.من نقاشم.کلیی باهم اوکیم.خاهربرادررر ینیاا.خعلی خوبه سعی کن اکیپ شی با بچه ها

تو دانشگاه کلا سعی کن خیلی با کسی صمیمی نشی!!! چه دختر چه پسر. مطمئن باش اونقدر جریانهای مختلف پیش م ...

من هیچ دوسته ب‌دردبخوری ندارم😕پس کجاوچجوری دوست پیداکنم😞

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

عزیزم منم امسال میرم دانشگاه اصلا نگران نباش بابا یه چیزی میشه دیگه همه تازه میان چه بخوان چه نخوان مجبورن دوست شن من که خودم میخوام برم همرو جمع کنم اکیپ شیم خودت سر بحث رو باز کن 

تو دانشگاه کلا سعی کن خیلی با کسی صمیمی نشی!!! چه دختر چه پسر. مطمئن باش اونقدر جریانهای مختلف پیش م ...

من امروز انتخاب واحد کردم 

چند تا دروس ظرفیت کلاساش تکمیل شده بود 

باید چکار کنم ایا دوباره   پذیرش دارن یا نه 

دانشگاه پیام نور قبول شدم

ممنون میشم جوابم بدی 

من امروز انتخاب واحد کردم  چند تا دروس ظرفیت کلاساش تکمیل شده بود  باید چکار کنم ایا دوب ...

من جریان دانشگاه پیام نور رو نمیدونم. ولی باید صبر کنی تا موعد حذف و اضافه. اونجا شاید یکی حذف کنه کلاسش رو، تو بتونی بگیری.

من هیچ دوسته ب‌دردبخوری ندارم😕پس کجاوچجوری دوست پیداکنم😞

گیر میاری.

فقط بچسب به درس خوندن و درگیر باندبازیهای دانشجوهای دیگه نشو. چون فقط حواست منحرف میشه.

فقط درس بخون و اطلاعات جانبیت رو در مورد رشتت ببر بالا که بتونی ایشالا هر چه سریعتر وارد بازار کار بشی.

دوست این وسط مسطا گیر میاد!