سلام دوستان من مجردم،ماه قبل هفت شهریور پریود شدم اما روز سوم قطع شد،و دوباره بیست و دوم پریود شدم و هفت روز طول کشید و بیست ونهم قطع شد،الان دوباره امروز حس کردم ی جوریم ی دردی عین درد پریود یکم کمتردارم و خیلی ترسیدم،گذاشتم ببینم اگه یوقت شدم برم دکتر زنان بنظرتون به چه علته؟چیزایی ک از ماه قبل مصرف کردم فقط ی چند تا دمنوش(پنیرک،بابونه،اسطوخودوس،سنبل الطیب)بوده و قرص خواب لوازپام ۲بود ک قطعش کردم چون از عوارضش ترسیدم ....لطفا هرکس تجربه داره کمکم کنه خیلی نگرانم😞😞
اره همین دمنوشا باعث شدن احتمالا... قبلا سابقشو نداشتی؟
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
نه اخه من این دمنوشا رو چند ماه استفاده کردم،فقط پنیرک رو از ماه قبل استفاده کردم ک شنیدم عفونتا رو ...
عزیزم ی سر برو دکتر زنان... منم یهو ب هم ریخت نظم پریودام رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست تخمدان داری... در عرض یکی دو ماه
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...