2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

658 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من مجردم،ماه قبل هفت شهریور پریود شدم اما روز سوم قطع شد،و دوباره بیست و دوم پریود شدم و هفت روز طول کشید و بیست ونهم قطع شد،الان دوباره امروز حس کردم ی جوریم ی دردی عین درد پریود یکم کمتردارم و خیلی ترسیدم،گذاشتم ببینم اگه یوقت شدم برم دکتر زنان بنظرتون به چه علته؟چیزایی ک از ماه قبل مصرف کردم فقط ی چند تا دمنوش(پنیرک،بابونه،اسطوخودوس،سنبل الطیب)بوده و قرص خواب لوازپام ۲بود ک قطعش کردم چون از عوارضش ترسیدم ....لطفا هرکس تجربه داره کمکم کنه خیلی نگرانم😞😞

خدایا شکرت🙂❤
شاید واسه همون داروهای گیاهی باشه اون دفعه یه خانومه افتاده بود به خونریزی به خاطر همین داروهای گیا ...

ای وای چی مصرف کرده بود؟این دمنوشا برا ارامش و خواب راحت هستن به جز پنیرک که برای عفونت استفاده میشه،که من مصزفشونو قطع کردم چند روزه

خدایا شکرت🙂❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره همین دمنوشا باعث شدن احتمالا... قبلا سابقشو نداشتی؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره همین دمنوشا باعث شدن احتمالا... قبلا سابقشو نداشتی؟

نه اخه من این دمنوشا رو چند ماه استفاده کردم،فقط پنیرک رو از ماه قبل استفاده کردم ک شنیدم عفونتا رو میریزه بیرون،ک اونم قطع کردم😞

خدایا شکرت🙂❤
نه اخه من این دمنوشا رو چند ماه استفاده کردم،فقط پنیرک رو از ماه قبل استفاده کردم ک شنیدم عفونتا رو ...

عزیزم ی سر برو دکتر زنان... منم یهو ب هم ریخت نظم پریودام رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست تخمدان داری... در عرض یکی دو ماه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم ی سر برو دکتر زنان... منم یهو ب هم ریخت نظم پریودام رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست تخمدان داری... ...

ممنون گلم، گفتم اگه شدم دوباره حتما میرم،چون شنیدم اگه یکماه فقط اینجور باشی مشکلی نداره

خدایا شکرت🙂❤