2821
2789

نه عزیزم خطرناک نیست.منم تو سونو ان تی جفتم پایین بود ولی استراحت کردم رفته بود بالا.

زیاد پله بالا پایین نرو.

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم خطرناک نیست.منم تو سونو ان تی جفتم پایین بود ولی استراحت کردم رفته بود بالا. زیاد پله بالا ...

اخه خیلی تحرکم ندارم چون تهوع و استفراغ دارم خیلی بالاپایین و خم و راست و سنگینی نداشتم

توام خوبی کی به کیه!

منم مشکل شما رو دارم بعلاوه طول سرویکس کم فعلا استراحت میکنم ببینم چی میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
منم مشکل شما رو دارم بعلاوه طول سرویکس کم فعلا استراحت میکنم ببینم چی میشه

من رفتم مرکز بهداشت گفت وقت ميديم تاهفته16 معمولا میره بالا

انشاالله خداخودش درست کنه

توام خوبی کی به کیه!
من رفتم مرکز بهداشت گفت وقت ميديم تاهفته16 معمولا میره بالا انشاالله خداخودش درست کنه

استراحتتو زیاد کن منم امیدوارم بره بالا 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
واسه من ۳۱ بود چون جفتو بچه خیبی پایین بودن به دهانه رحم فشار میومد کوتاه شد. انشالاه واسه شما با اس ...

برای شما خودش رفت بالا طول سرویکس زیاد شد برای منم ۳۱سرویکسم گفت بیشتر نشه باید سرکلاژبشم شما استراحت میکردی رفت بالا

من ماه ۴ و ۵ کار سنگین کردم کلا بچه پایین اومد پیش ماما خونگی رفتم بچه رو با نرمش بالا برد  ر ...

من اصلا کارسنگین نکردم چون ویارم خیلی بده

میگم بخاطر عوق هایی ک میزدم بهم فشارنیومده؟

توام خوبی کی به کیه!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز