2777
2789
عنوان

جاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 97 پست
عزیزدلم ایشالا زود مامان بشی😘 چون خودت دوس داری حساس شدی من چون دوس ندارم برام مهم نیست ک کی بچه ...

اره ...اخه من قبل اون اقدام بودم...اون اورد ولی من هنوز ک هنوزه....از طرفی شوهرم واریکوسل عمل کرده منم پلی کیستیکم....

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

_*برای باردار شدن و تنظیم پریود:*_

👇👇👇 هسته خرما رو دربیارید. خرما رو بذارید تو ماهیتابه با دوسه قاشق روغن زیتون بعد یکی دودقیقه رو گاز با شعله کم تفت بدید تا جایی که نرم بشه خرما بعد سیاه دونه رو اضافه بشه بازم یه تفت کوچولو و خاموش کنید؛ هرروز یه قاشق غذا خوری میل بشه.

🔴برا هر نیم کیلو خرما؛نصف لیوان سیاه دونه

*برای  درمان تنبلی و فیبروم و انواع کیست (تخمدان ،سینه و...) و انواع مشکلات هورمونی مانند کم کاری و پرکاری تیرویید پرولاکتین بالا :

*👇👇👇 نصف لیوان عسل با نصف لیوان سیاه دونه رو قاطی کنید ّهرروز صبح ناشتا یه قاشق مربا خوری استفاده بشه. 🔷دستور دوسین(عسل و سیاه دونه) درمان عفونت زنانه هم می باشد. چون سیاه دانه عفونت زدای بسیار قوی است... کلا برای تخلیه رحم و تخمدان از آلودگی ها بسیار مفید است. ☝🏻روزانه یک *پیاز خام* حتما خورده بشه.البته برای آنهایی که طالب فرزند هستن.

📛یک نکته مهم اینکه ☝🏻 _حتما ده روز قبل از پریود بعد، خوردن سیاه دونه قطع بشه چون گرمیه و اگه بچه باشه باعث سقط میشه.

_ 🔻 *_یعنی از اولین روز پریود باید میل شود تا روز بیستم_* 💭سیاه دانه سالم باشه و آسیاب نکنید🖐🏻

☑😃👌🏻دستور خرما و سیاه دونه برای درمان نازایی ناشی از واریکوسل و مشکلات و ضعف اسپرم مردان نیز موثر می باشد.و خیلیا بدون عمل واریکوسل توانسته اند بچه دار شوند.چندین نمونه هم بودن با اسپرم صفر ... حادترین موردی که نتیجه گرفتن با این دستور زوجی بعد از ۲۲ سال نازایی و خانم تک لوله و اقا با اسپرم صفر پس امیدوار باشین این دستور معجزه کرده😯👏 و تا به حال هرکسی که طبق این دستور عمل کرده به لطف  و استعانت الهی به نتیجه رسیده🤔

*پیامبر ص:* سیاه دانه درمان همه ی بیماریهاست جز مرگ.

🔴❌ *در زمان مصرف این معجون؛حتما باید داروهای هورمونی قطع شود تا نتیجه بخش باشد.و استفاده ی همزمان باعث بی نتیجه ماندن هردو  درمان میشه...* _*حتما هم خانم هم آقا باهم این دستور رو انجام بدن حتی اگه مشکلی ندارن_ و من الله توفیق التماس دعا🤲🏻🌹 تنظیم کننده : زهرا.س

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

حتما کنار این دستور که انجام میدید لبنیات محلی به خصوص شیر و ماست مصرف بشه هروز عرق کاسنی خورده بشه روزی یه دونه خیار خورده بشه

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔻🔻🔻🔻🔻🔻

*بعد نزدیکی حتما دوسه ساعت به پهلو بخوابید*

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

_*برای رفع عفونت‌وخارش واژن*

_ جوش شیرین بزن  به سطح واژن

و بعر نیم ساعت بشور

اگه عفونت داشته باشی میسوزه

ولی اگه نداشته باشی نمیسوزه

پس هرموقع سوزش ایجاد نکرد یعنی عفونت خوب شده

یا میتونید

اویشن بجوشونید صاف کنید  بریزید تو تشت با چند قطره بتادین و اب گرم

یه ربع بشینید توش

یا

نمک دریا حل کنید با ابگرم‌بشین‌ید توش

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

وای بچه چیه آخه لذت ببر از زندگیت

بچه دار هم میشی نگران نباش

اون وقت حسرت الان که بی دغدغه نشستی تو گوشیت ور میری رو می خوری

در همه حال شکر گزار باش

خدا صلاح دیده فعلا بچه نداشته باشی 

ریلکس باش بسپار به خودش 

عزیزم حسادت نکن پشتکارداشته باش توکل کن به خدا انشاالله تو هم باردار میشی حتما تاالان صلاح نبوده هرم ...

بخدا خیلی کمکشون کردم تو این دوروز واسش سوپ درس کردم...و خیلی کارا...اما از ته قلبم خستم کلافم....

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

این دستورو بخور خودم میخوام بخورم.... در کتار این دستور هیچ دارویی نباید استفاده بشه میاین گروه؟؟ طب اسلامی بیشتر از بیس نفر با این دستور باردار شدن بخدا

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
میفهمم عزیزم کاملا حق داری  ولی خدا به وقتش بهت میده من هم این روزها رو داشتم

خو چیکار میکردی اروم میشدی...اخه شوهرم ذوقشو میکنه...من میگم نباید الن ذوق بچه خودمو میکرد

اره ...اخه من قبل اون اقدام بودم...اون اورد ولی من هنوز ک هنوزه....از طرفی شوهرم واریکوسل عمل کرده م ...

عزیزم درخواست دوستی بدم قبول میکنی اخه منم دقیقا مشکل تورودارم 

عشق ابدی من همسرم

درکت می کنم منم۶ ساله عروسی کردم  بعد ۵ سال حامله شدم کلی ذوق داشتم که سر عروسی برادرشوهرم  حامله هستم و اولین نوه پسری از منه و اینا  ولی زد و قبل عروسی سقط شد قسمتم این بود که جاریم زودتر حامله بشه و بچه دار ولی من نشم حالام منتظریم ببینیم خدا چی مقدر کرده برامون

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
این دستورو بخور خودم میخوام بخورم.... در کتار این دستور هیچ دارویی نباید استفاده بشه میاین گروه؟؟ طب ...

گروه کجاست؟شوهرمم واریکوسل عمل کرده خودمم پلی کیستیکم