2777
2789
عنوان

جاریم....

1096 بازدید | 97 پست

بچش تازه بدنیا اومده...اون بعد من عروسی کرده...دست خودم نیست حساس شدم...حسودیم نمیشه ولی  😢چقد گریه کردم ک خدایا چرا ب من نمیدی ب همه میدی...واقعا دیگه بریدم...چیکار کنم اروم بشم؟دلم خیلی گرفته..‌شوهرمم خیلی دوسداره بچشو چون اولین نوشون هست ...خدایا این چ امتحانیه ...خدا نمیبینی چقد اذیت میشم؟مگه نمیگی دل شکسته خریدار داره؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

تا حدودي حق داري

انشالله به زودي مادر ميشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تا حدودي حق داري انشالله به زودي مادر ميشي

😢بریدم ب خدا..چقده انتظار

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

_*جوشونده معروف:*_

اویشن

گل گاو زبون

چوب دارچین

سیاه دونه

نعناع

پونه

عناب

نبات

*همشون رو باهم بجوشون از روز اول پریود*

_برا گرم شدن رحم رفع عفونت و سرما خوردگی_

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
الهي ب حق امام حسين ي بچه سالم و صالح خدا بهت بده اميدت بخدا باشه انشالا ک حتما بچه دار ميشي

مرسی اجی😢

دختر خاله های شوهر من بعد من عروسی کردن یکیشون چند ماه دیگ زایمان میکنه یکیشم تازه زایمان کرده 

من مردم و زنده شدم فقط بخاطر اینکه خدا چرا منو نمیبینه 

قشنگ درکت میکنم 

این ماه انتقال دارم نمیدونم خدا چ خوابی برام دیده و نتیجه اش چی میشه

😢بریدم ب خدا..چقده انتظار

نااميد نشو حتما حكمتي داره اين انتظار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم حسادت نکن پشتکارداشته باش توکل کن به خدا انشاالله تو هم باردار میشی حتما تاالان صلاح نبوده هرموقع خدا اراده کن تو حامله ای فقط برای همه خوب بخواه 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...