2777
2789
عنوان

Toy story 4

120 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من داستان اسباب بازی هارو دانلود کردم حالا صداش با تصویر نمیخونه صداش تاخیر داره .کسی میدونه راهی داره درستش کنم یا نه؟نرم افزار خاصی چیزی😭😭😭😭😭

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم ولی تو پینترست دیدم یه عروسک وودی ساختن وامیسته بعد اگه بگی یه نفر داره میاد چپ و راستو نگاه می کنه میفته زمین

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

از mx player استفاپه کن و صداشو تنظیم کن

یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
از دو تا سایت دیگه هم دانلود کردم بازم نشد 😢

از مکس پلیر باز کن فیلمو 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
Mx player دارم میگی چجوری درستش کنم عزیزم؟

اینشو نمیدونم تو یوتیوب سرچ کنید و فیلم اموزشیشو نگاه کنید کارتون راه میفته

یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
از دو تا سایت دیگه هم دانلود کردم بازم نشد 😢

صدا جلوتره یا عقب تر

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
صدا عقبه😢

صدا جدا دانلود کردی تو یه پلیر صدا رو پخش کن تو یه پلیر تصویرو