2777
2789
عنوان

دلم گرفته شدیدا

246 بازدید | 31 پست

بچه ها امروز تولد داداشمه ۱۲سالشو تموم میکنه

منم۱ساله قهرم باخونوادم

خیلی دلم گرفته شب تا صبح خواب داداشمو دیدم صبح ک بیدارشدم یادم افتاد تولد داداشمه

به نظرتون چیکار کنم بغض داره خفم میکنه دلم داره میترکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من پاشو برو خونشون داداشتو بغل کن بهش تبریک بگو و قهر و بزار کنار با خوانوادت آشتی کن اینطوری راحت میشی بخدا این دنیا ارزش نداره 

خدایا تو بساز تو بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 
گل وشیرینی بگیر همین الان برو پیششون😍

شوهرم چی پس؟

چون خونوادم به همممممه چیز دخالت کردن اخر سر باشوهرم بحثشون شد منم دیدم حق باشوهرمه طرفشو گرفتم بابام گف من دیگه همچین دختری ندارم چندبار پیش قدم شدیم اشتی کنیم بابام اینا رد کردن حالام شوهرم راضی نمیشه

حالا که اینقدر به فکرشونی یعنی فقط ظاهرا قهری؛ پس چرا ادامش میدی؟؟

همین الان برو آشتی کن، اگه ازشون ناراحتی لازم نیست که قهر کنی فقط کمتر باهاشون صمیمی شو

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
شوهرم چی پس؟ چون خونوادم به همممممه چیز دخالت کردن اخر سر باشوهرم بحثشون شد منم دیدم حق باشوهرمه طر ...

به نظر من بهترین شوهر دنیا هم ارزش نداره که بدترین خانواده رو طرد کنی

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
شوهرم چی پس؟ چون خونوادم به همممممه چیز دخالت کردن اخر سر باشوهرم بحثشون شد منم دیدم حق باشوهرمه طر ...

چ شرایط سختی، خب بالاخره یکی باید پا پیش بذاره ، نمیشه که با مامان بابا قهر بود😔

خداکمکت کنه چقدر برای تو سخت بوده 😔

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اینو دیگه قبول ندارم..زنا رگ خواب شوهرشون دستشونه راحت میتونی راضیش کنی ک دوباره پیش قدم شین

این نیز بگذرد ..