2777
2789

اینستا چند روزه کلا خراب شده دایرکتام نمیاد اعلان پیام هست اما تو دایرکت نیست کسی اینجوره شده؟

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی وارد نمیشه

بزن گزارش مشکل درست میشه بنویس نمیتونم وارد شم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
اینستا چند روزه کلا خراب شده دایرکتام نمیاد اعلان پیام هست اما تو دایرکت نیست کسی اینجوره شده؟

من نام کاربری اینارا خوشتم مراحل اولیه ولی میخواد وعرد شه این پیغام میده

من نام کاربری اینارا خوشتم مراحل اولیه ولی میخواد وعرد شه این پیغام میده

تایید که میزنی وارد میشه؟

زبان رو انگیلیسی انتخاب کن اینستا فارسی جواب نمیده

انگلیسیه

چی بگم اینستای منم قاطی داره چند روزه دایرکت نمیاد پیام ارسال نمیشه به روز رسانیشم کردم یه اینستا دیگه بریز