2777
2789
عنوان

قبل از اقدام

119 بازدید | 12 پست

سلام خانما کسایی که نی نی دارن یا باردارن قبل از بارداری شما پیش دکتر رفتید یا خودتون اقدام کردید؟؟من خیلی دوست دارم خودم باردار شم یعنی از چندماه قبل زیر نظر پزشک نباشم ولی میترسم ویتامینای بدنم کم باشه یا کم خونی داشته باشم نمیتونم خودم قبل اقدام از قرصای ویتامین و اینا استفاده کنم؟؟حتما باید دکتر تجویز کنه؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله،  حتما دکتر برو چکاپ بده من ویتامین دیم کم بود، تو بارداری مشکل پیدا نکردم اما تو شیردهی ب ...

یه ازمایش کلی بدم معلوم میشه دیگه؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من دکترم رفتم بهترین متخصص فقط گفت باید فولیک اسید بخوری

از چندماه قبل اقدام؟؟

نه خیلیا نا خواسته بار دار میشن و هیچیم نمیشه ولی اگه خیلی ترس داری یه چکاپ کامل بده و ببر بهداشت محلتون نشون بده عفونتی یا چیز خاصی باشه بهت میگه .دکترا فقط به فکر پولن و فروختن داروها آدم سالمم بره پیششون میگن بیا این چهار تا قرصو بخور فلان چیز بدنت کمه😩 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
از همین امشب بخور تا وقتی که باردار بشی

مصرفش چجوریه؟؟

نه خیلیا نا خواسته بار دار میشن و هیچیم نمیشه ولی اگه خیلی ترس داری یه چکاپ کامل بده و ببر بهداشت مح ...

اره منم از همین بدم میاد یه مشت قرص میدن میگن فعلا بدنت آمادگی نداره حسابی که جیبتو خالی کنن میگن حالا دیگه آمادگی داره