دکتر بهم گفت زخم داری واسم ژل واژینال تریپل سولفا تجویز کرد بعد از سه هفته رفتم پیشش گفت بهتر شده ولی هنوز خوب نشده . این سری بهم پوویدون آیداین داده مثل بتادین میمونه وقتی شب ها میزنم خییییییلی سوزش دارم . صبح هم خیلی کم احساس خارش دارم .
کسی هست تا حالا از این دارو استفاده کرده باشه . شما هم سوزش داشتید ؟
سلام مینولی جون. منم زخم داشتم. اول پوویدون استفاده کردم. یکم سوزش داشتم. خارشم هم بعد استفاده خوب شد . بعد بهم تریپل سولفا با آزیترومایسین داد خوب شد. اما من داروهامو دقیقه سروقت استفاده می کردم. ان شااله خوب میشی. نگران نباش
من زخم داشتم خیلی عمیق بود انقدر که موقع نزدیکی و حتی استفاده از اپلیکاتور خونریزی می کرد. دکتر گفت باید فریز کنی. اما من قبول نکردم . داروهامو مرتب استفاده کردم . آزیترومایسین روزی 2 تا و تریپل سولفا هم روزی 2 بار. نزدیکی هم کاملا قطع کردم. هر روز لباس زیرم رو عوض میکردم و تو خونه بدون لباس زیر بودم با دامن. یکی از آشناهامون گفت از عطاری عنبرنسارا بگیر و دودش رو به خودت بده. نمیدونم شما اعتقاد به داروی گیاهی داری یا نه. اما عنبرنسارا خیلی بده. من که چندشم میشد. اما گرفتم و مثل اسپند دود کردم و دودش رو به خودم گرفتم. خیلی بوی بدی هم داره. اما شاید باورت نشه با بار اول استفاده خارشم قطع شد. چند باری هم اونو دود کردم. سه هفته بعد که رفتم دکتر گفت زخمم کاملا از بین رفته. غصه نخور میتونی با یه مقدار مراقبت سریع خوب بشی. مهمترینش هم قطع رابطه جنسی تا بهبودیه. چون هم زخم شما تازه میمونه و هم ممکنه همسرت هم دچار بشه. امیدوارم کمکت کرده باشم. سوالی داشتی در خدمتم فقط شاید دیر به دیر بیام و ببینم اما جواب میدم
راستی دوش واژینال وقتی موثره که زخم نباشه. یعنی برای پیشگیری بکار میره تا زخمو من با اون خوب نشدم. دکترم گفت بعد از اینکه زخم عمیق بشه دیگه کارایی نداره.