2777
2789
عنوان

عکس طلا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیت نه ولی حوصلم سر میره. یبار درآوردم شوهرم ناراحت شد گفت نخریدم بندازی اونجا😜😜😜

منم ب شوهرم میگم دستبند دوست دارم.میگه فقط النگو😰😰

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
اسی عکس نیم ستمو بزارم

بزار گلم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
منم امروز تو بازار دنبال النگو بودم خيلي گرونه، نميدونم ٣ تا ضخيم بردارم يا ٦ تا ظريف، يا اصلا يه دو ...

ضخیم بردار... من10 تومن واممه منتظرم دربیادددد برم ازهمونا که تو عکس فرستادم ازون ضخیما بگیرم

خیلی کج و کوله ای شده ولی خیلی وقته دارمش

خوشگلم هست

منم امروز تو بازار دنبال النگو بودم خيلي گرونه، نميدونم ٣ تا ضخيم بردارم يا ٦ تا ظريف، يا اصلا يه دو ...

منم نمیدوووونم

ازین دوست دارم بخرم

ایشالا خیلی زود میخری

النگوهای من شبیه طلا نیستن؟؟؟اخه دوتا خاله هام همون اول ک خریدم میگفتن شبیه طلا نیست یکی از همون خاله هامم هنوز بعد دوسال میپرسه طلاست؟

میشه برای سلامتی همه ی تودلیا یه صلوات بفرستید