2821
2789
عنوان

درد پا و کمر

1743 بازدید | 6 پست

دنبال یه چیزی میگردم درد مفاصلمو کم کنه. من ورزش رزمی انجام میدم. نمیخ.ام دارو بخورم. پمادی کرمی چیزی ک تاثیرش زیاد باشه میخوام. پیروکسیکام میزدم ک خیلی تاثیر نداره. راهنمایی کنید مرسی

استارتر،من برای وزن قددخترم که می رم بهداشت ،برای خودم و شوهرم هم پرونده درست کردن و بهمون ویتامین دی میدن،برای جلوگیری از پادردوکمردردو پوکی استخوان در سالهای بعد،برای دخترام هم توی مدرسه دوهفته یکبارمیدن،

هفته پیش تره باربودم،دیدم یه عده ای جمع شدن دور میز،وفشارمیگرفتن وقرص ویتامین و....

این طرح همگانی وزارت بهداشته که برای جلوگیری از کمبودویتامین گذاشته،حتمایه سری بزنید درمانگاه محلتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر،من برای وزن قددخترم که می رم بهداشت ،برای خودم و شوهرم هم پرونده درست کردن و بهمون ویتامین د ...

آفرین واقعا همه ما ایرانی ها مشکل ویتامین دی D داریم اره راست میگین از همین هم‌میتونه باشه ضمنا میدونستین کمبود ویتامین دی منجبره سکتیه قلبی هم میشه پس خیل حواستون باشه عزیزان

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 

عزیزم مامانم گردنش بدجوری درد داره و سرما که میخوره و یا عصبی که میشه گردن دردش زمینگیر میکنه و بابام هم درد زانوش مشکل ساز هست چند وقت پیش داخل تبلیغات صدا و سیما یک کرم دیدم داشت تبلیغ میکرد برای انواع درد ها بود اسمش هم پینکیلر هست یا پینکیلیر یه اینطوری اسمی هست که قبلا هم داخل کنال D ترکیه دیده بودم تبلیغش و تستی یکی خریدم واقعا معرکه هست استفاده که کردند واقعا دردشون و پنهون کرد خیلی خیلی عالی هست واقعا عالی بود مثل سردوش سوبان نبود واقعا عالی . تازه من به همه میگم هر کسی اینو میبینه اگه اطرافیانشون از این مدل درد ها داشتند ثواب داره براشون معرفی کنید البته الان دیگه تبلیغاتش نیست ولی من شماره تلفنشون فکر‌کپم داخل پیامک ها هست اگه نیاز داشتین بگین براتون همینجا بزارم . استارتر عزیز من این پماد و به شما معرفی میکنم ... باز اگه سوالی داشتین بپرسین 

مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی رو‌که میشناسید درد کمر‌و گردن و پا داره پیشنهاد بدین 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز