2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزای گرم بگو بخوره،،زیتون موز،،پیاز،،

انشالله با دارو خوب میشه نگران نباش

واسه اقدام ب بارداری 

رابطه هارو کمتر کن تا میزان اسپرم بیشتر و قویتر باشه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

فقط همین دوتاروداد

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

استارترنگران نباش ایشالله زودزودمادربشی فقط و فقط امیدورباش وامیدتوازدست نده تاکیدمیکنم ا میدتوازدست نده

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

درمان اسپرم باید سه ماه باشه جون پروسه تشکیل اسپرم سه ماهه.حتما لباس زیر تنگ نپوشن.اگه سیگار میکشن فورا ترک کنن.شبی ده دقیقه از روی لباس زیر یخ درمانی کنن.آب فراوان بنوشن.فست فود و چربی زیاد تعطیل.ورزش روزانه و منظم.

میوه و سبزیجات تازه هر روز بخورن.زینک و فولیک اسید هم عالیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

منم همسرم ضعیف بود یه سقط هم داشتم‌...تحرک و تعداد همسرم از همسرت کمتربود حتی...دکتربهش ویتامین سی جویدنی ال کارنیتین زینک پلاس داد...خودمم بهش جوشونده خرنوب میدادم زنجبیل توچایی میریختم...قووتو بهش دادم کلا سعی کن چیزای گرم و مقوی بهش بدی‌...بعد حدودا ۴ماه اقدام باردارشدم‌...ان شالله توام نتیجه میگیری

اللهم عجل لولیک الفرج