2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ميخوام ازموناي مدرسانو شركت كنم نه هنوز هيچي همين ميخوام ببينم مدرسا شريف خوبه؟چيزي دستگيرم نشده ...

کدوم شهر هستی؟ خب برای وکالت موسسه های بهتری هم هست مثل داد آفرین ، چتر دانش چرا اونا رو نمیری

ولی خب من خیلی در مورد موسسه رفتنو ازمون های ازمایشی تحقیق کردم اصلا خوبو قابل قبول نیستن بیشتر تاثیر منفی داره

اره ميخوام ازموناي مدرسانو شركت كنم نه هنوز هيچي همين ميخوام ببينم مدرسا شريف خوبه؟چيزي دستگيرم نشده ...

خودت تو خونه مطالعه کن حقوق درسی هستش که به مطالعه خودت بستگی داره مثل ریاضی فیزیک نیست که بخوان بهت یاد بدن 

کدوم شهر هستی؟ خب برای وکالت موسسه های بهتری هم هست مثل داد آفرین ، چتر دانش چرا اونا رو نمیری ولی ...

كرمانشاهم،فكر كنم فقط همين مدرسان شريفو داريم،اخه سر كار ميرم واقعا تا دست زور رو سرم نياشه نميتونم همينذوري منظم درس بخونم😕

.
كرمانشاهم،فكر كنم فقط همين مدرسان شريفو داريم،اخه سر كار ميرم واقعا تا دست زور رو سرم نياشه نميتونم ...

منم زورکی ام ولی موسسه اصلا خوب نیست برنامه ریزی کن بخون منابعتو تهیه کردی؟

نه متاسفانه يه مدني بيات رو گرفتم فقط😕 اونم نميتونم بخونم بدون برنامه ي درست حسابي

بیات برای مدنی خیلی خوبه ، من منابع زیادی گرفتم تقریبا میدونم چیا خوبه خواستی کمکت کنم بگو درخواست دوستی دادم اکسپت کن اونجا صحبت کنیم