2821
2789
عنوان

وام فوری

60 بازدید | 9 پست

بچه ها جایی رو میشناسید وام فوری بده خیلی نیاز دارم 

اگه شرایط گرفتن وام فوری از بانکی میشناسید ممنون میشم بگید 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانک انصار 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا یکی دوهفته بهم میده ؟ پول حتما باید بخوابه تو حساب ؟  

نه ما حساب باز کردیم فوری دادن ضامن ک بردیم فقط سودش بالاس مسدودی هم داره

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
اگر طلا داری کارگشا بری تا بعد اظهر ده میلیون بهت میدن

کارگشا چیه عزیزم ؟ 

من طلا هامو فروختم اما بازم کم دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ما خساب باز کردیم فوری دادن ضامن ک بردیم فقط سودش بالاس مسدودی هم داره

مسدودی یعنی چی ؟ 

شرایط ضامن چی باید باشه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مسدودی یعنی چی ؟  شرایط ضامن چی باید باشه ؟

کارمند باشه مثلا ما۴۰ تومن وام گرفتیم۱۲ تومنش رو ندادن

بانک کارگشای ملی. میدون محمدیه هست صبح میری طلاهات رو میبری تا عصرم ده تومن میریزن به کارتتـ. من دو ...

اگر طلا زیاد داری دو تا کارت ملی ببرین یعنی دونفر باشین تا عصر بیست تومن میریزن و وام یکساله هست

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز