2777
2789
عنوان

تکرر ادرار😳😳😳

708 بازدید | 14 پست

بچه ها تکرر ادرار چ جوریه تو بارداری؟؟

من هر بار شب تا صبح بیدار میشم این پهلو ب اون پهلو میشم احساس میکنم مثانه ام پره و باید خالی شه

یعنی میتونه علائم بارداری باشه؟؟

حتی گاهی ک زیاد هم مایعات نخوردم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مگه اولشم تکرر ادرار هست؟  معمولا اخراش چون جنین رو مثانه فشار میاره ادم تند تند میره ...

آخه تو نت نوشته علائم اولیه ی بارداری

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

اره منم  همش تکرر ادرار داشتم کنترلش اصلا دست خودم نبود البته الان علایم بارداری دارم ولی نمیدونم بار هستم یا نه

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
تکرر ادرار برای اواخر بارداری هست که رحم فشار میاره شاید سرماخوردی

شاید...

ولی آخه گوگل سرچ کردم نوشته بود اولین و شایع ترین علائم بارداری

نمیدونم مگه اولشم تکرر ادرار هست؟  معمولا اخراش چون جنین رو مثانه فشار میاره ادم تند تند میره ...

اولاشم هم هست به خاطر تغییرات هورمونی من مخصوصا دو ماه اول داغون بودم شبی سه جهار دفه توالت بودم گلاب به روتون

عزیزم بی بی چک بزن خب

چقدر طاقت داری تــــــــوووو

خبرشو به مام بــــده😎 انشالله به حق این روز عزیز،باردارباشی😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
عزیزم بی بی چک بزن خب چقدر طاقت داری تــــــــوووو خبرشو به مام بــــده😎 انشالله به حق این روز عز ...

ممنون عزیزم

میخوام موعودم بگذره انشاالله بعدش 

چشم حتما خبر میدم 

دعام کنید

بنظر من ک میتونه علائم باشه چون من  وقتی ک کیست کوچیک داشتم هم تکرر ادرار شدید میگرفتم انشالل ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم

منم تازه باردار شدم و همین علائم را داشتم

واقعا عزیزم مبارکه

دیگه چ علائمی داشتی؟؟

تخمدان هات درد نمیکرد؟

من سینه هامم بزرگ شده