2777
2789
عنوان

لیزر پا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست
تو بدن خواهرشوهرت فقط درمیاد یا همه کسایی که لیزر کردن؟

این که لزر کرده چونه و گردنش کرده الان همون قسمت لیزرش ۴ تا زده

چند نفر دیگم شنیدم همون قسمت لیزرشون دونه دراوردن

اما زیر پوستن دیده نمیشن

با دست زدن و دقت میشه پیداشون کرد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همشون یه جا رفتن برای لیزر؟

نه 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ضرر داره که☹ منم میخواستم برم اما چند نفری میشناسم قبلا رفته بودن حالا بعد چند سال الان دونه داره ...

من و خیلی از دوستام رفتیم. خدا رو شکر هیچی نشده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من و خیلی از دوستام رفتیم. خدا رو شکر هیچی نشده

انشاءالله دیگه ام نشه

خواهر خودمم رفته همونجایی خواهرشوهرش رفته

اما خداروشکر تاالان چیزیش نشده

البته میگم که اینا که دونه زدن واسه خیلی وقت پیشه که رفتن لیزر

جدیدا نبوده

اما دونه ها جدید زده

انشاءالله دیگه ام نشه خواهر خودمم رفته همونجایی خواهرشوهرش رفته اما خداروشکر تاالان چیزیش نشده ال ...

چی بگم والا

راستش تاحالا نشنیده بودم

چاق و لاغر نشدن؟ ممکنه تجمع چربی باشه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چی بگم والا راستش تاحالا نشنیده بودم چاق و لاغر نشدن؟ ممکنه تجمع چربی باشه.

نه

حالا دکتر گفته باید بره واسه نمونه برداری ببینن چیه

نه حالا دکتر گفته باید بره واسه نمونه برداری ببینن چیه

ان شالله که چیزی نیست

اپیلیدی هم فکر کنم همین کارو میکنه استفاده نکردی ؟

آره اپیلیدی همین کار را میکنه ولی مو ها را خلاف جهت رویش میکنه و باعث میشه هم دردش بیشتر بشه و هم بعد خوب رشد نمیکنه و سیخ میشه ولی با موچین در جهت رویش مو کندم دردشم کمتر بود

اگه دوست  داری به صلوات بفرست