2777
2789

خانوما کی این مدلیشو داره؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان امکانش نیست ولی فریدولین دوقلو هستش. 4 سال پیش خریدیم. مدلهای جدیدش اومده. من تو بازار دیگه این ...

مرسی عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

والله میگن بهترین مارک فریدولین هس. اگر پولشو داشته باشی اتوماتیک بخری که چه بهتره مث لباسشویی اتوماتیک کار میکنه 2 ملیونی میشه. من دو قلو خریدم 750 یه طرف میشوره طرف دیگشم آب کشی میکنه و خشک میکنه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
من خریدم ولی فقط نشد استفاده کنم چون دو قلو بود و باید به فاضلاب و آب وصل میشد کلا چیز بی خودیه نخر

دختر خوب خب وقتی جاشو نداشتی خریدی جیکار.دیگه هر لباسشویی آب میخواد برق میخواد جای فاضلابم میخواد.  بعد استفاده نکردی جطو میگی بیخوده  

دختر خوب خب وقتی جاشو نداشتی خریدی جیکار.دیگه هر لباسشویی آب میخواد برق میخواد جای فاضلابم میخواد. & ...

خوب یکماه استفاده کردم ه مکافات..... آخه تو هر خونه فقط تو آشپزخونه یه جای فاضلاب لباسشویی هست حمام ها هم دیگه جاشا نداره 

خوب یکماه استفاده کردم ه مکافات..... آخه تو هر خونه فقط تو آشپزخونه یه جای فاضلاب لباسشویی هست حمام ...

ما وقتی خونه رو میساختیم جاشو پیش بینی کردبم