2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

84 بازدید | 15 پست

سلام به همگی

دوستان پسر من از چهارماهگی غذای کمکی میخوره الان اخر پنج ماه هست دیگه اصلا از شیر خودم نمیخوره ....نه اینکه ندم خودش نمیخوره اصلا این براش ضرر داره که شیر مادرو از الان قطع کنم دیگه؟

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ضررداره شیرخشک بده لااقل

مشتقات کمکلش ایناست ...شیرخشک گندم عسل پوره موز و سیب این مال پنج ماهه هاست مال چهارماهگیشم شیرخشک برنج و عسل و دارچین بود

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

وقتی زود شروع میکنید به غذا این میشه نتیجه . شیرخشک بده بهش. استخون بچه با شیر رشد میکنه نه فرنی

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اینکه گفتن بچه تا دوسال شیر بخوره کشکه ؟ هرجور شده شیر بده بخوره 

میدم اما دوتا میک میزنه همشو بالا میاره روی سینه ام البته یک مشکل دیگه هم هست شاید به اون بستگی داشته باشه ۸ روزه پریودم عقب انداختم میشه تغییرات هورمونی باعث شده باشه طعمش عوض بشه؟

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
مشتقات کمکلش ایناست ...شیرخشک گندم عسل پوره موز و سیب این مال پنج ماهه هاست مال چهارماهگیشم شیرخشک ب ...

اشتباهت این بودخیلی زودباطمع آشناش کردی یه شیرخشک آپتامیل۲بخرایناکه جای شیرونمیده بهش

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
وقتی زود شروع میکنید به غذا این میشه نتیجه . شیرخشک بده بهش. استخون بچه با شیر رشد میکنه نه فرنی

من زود ندادم دکتر خودش گفت چرا نمیدی چون پسر من ۸ ماهه به دنیا اومده بود یکم ضعیف بود...رفتم داروخانه دیدم  مخصوص از ۴ ماهگی دارن تا ۶ ماه ..مامان خودمم میگفت ایران از ۶ ماهگی شروع میکنن

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

منم از۴ماهگی شروع کردم اصلاربطی به سن نداره الانم پسرم هم شیرخودم هم شیرخشک هم غذامیخوره بدون کوچک ترین مشکلی

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
منم از۴ماهگی شروع کردم اصلاربطی به سن نداره الانم پسرم هم شیرخودم هم شیرخشک هم غذامیخوره بدون کوچک ت ...

تو هرچیزی استثنا وجود داره. ولی من هرچی بچه دیدم ۴ ماهه شروع کردن بشدت وزنش کم و بی اشتها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من زود ندادم دکتر خودش گفت چرا نمیدی چون پسر من ۸ ماهه به دنیا اومده بود یکم ضعیف بود...رفتم داروخان ...

شاید شیرت بد مزه شده. ورزش نمیکنی؟ رژیم نداری؟ آلان شیر خشک بدی دیگه کلا شیر خودت نمیخوره. ی مدت چیزای شیرین بخور شاید تغییر کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هرچیزی استثنا وجود داره. ولی من هرچی بچه دیدم ۴ ماهه شروع کردن بشدت وزنش کم و بی اشتها

فقط بهداشت ودکترای ایرانن که اینجوری میگن بچه ۴ماهه میتونه شروع کنه به غذاخوردن بدون کوچکترین مشکلی همه نی نی های خارجی هاتپل مپلن همشونم از۴ماهگی غذاروشروع کردن ژن هم مهمه

شاید شیرت بد مزه شده. ورزش نمیکنی؟ رژیم نداری؟ آلان شیر خشک بدی دیگه کلا شیر خودت نمیخوره. ی مدت چیز ...

ورزش که نه نمیکنم رژیم هم ندارم همون ماه اول ۱۸ کیلو چاق شدم یهو خودش ریخت برگشت حالت اول قبل بارداریم....باشه یکم چیزهای شیرین میخورم ببینم چی میشه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
فقط بهداشت ودکترای ایرانن که اینجوری میگن بچه ۴ماهه میتونه شروع کنه به غذاخوردن بدون کوچکترین مشکلی ...

چون اروپا بعد از ۶ ماهگی شیر مادر قطع میشه و کامل شیر خشک میدن. منم خیلی تحقیق کردم.اینجا مادر مصمم فقط شیر خودش میده. تغذیه خوب نداره‌ . بچه هم خوب غذا نمیخوره. نتیجه اش میشه بچه ی ساله با وزن ۸ کیلو . کلی گفتما‌‌ . این که شما شیر خشک میدی کار درستی. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورزش که نه نمیکنم رژیم هم ندارم همون ماه اول ۱۸ کیلو چاق شدم یهو خودش ریخت برگشت حالت اول قبل باردار ...

ولی یکم بهش شیر خشک بده وزنش کم نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40