1472
1459

ترشی چی میخوای؟

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربونم شکرت برای فرشته کوچولوی تو راهیم یا خیرالحافظین خودت حافظ بچم باش🙏🙏🙏میشه برای به سلامت دنیا اومدن بچم ی صلوات مهمونم کنید😊😊😊

مامانا من همیشه از این فروشگاه پوشک میخرم و خیلی راضیم 

قیمتاش هم عالیه 

حتماسر بزنید پشیمون نمیشید

1436

برای ترشی مخلوط من گل کلم،هویج،خیار،بادمجون،سیر،موسیر،فلفل دلمه،فلفل تند،سبزی رو خوی میشورم خورد میکنم میزارم روی ی دستمال که آبش خشک بشه به غیر بادمجون که با سرکه میزارم ی کم بپزه سرکه رو هر ی دبه سرکه رو با دو تا کاسه اب میزارم رو گاز ی قل بزنه و میزارم خنک بشه گل کلم و بقیه موادم میریزم تو ی ظرف بزرگ روش زرد چوبه فراوون و نمک و فلفل و سیاه دونه و گلپر میریزم با هم مخلوط میکنم بعد میریزم تو دبه یا شیشه و روش سرکه میریزم و درش و میبینم تا دو هفته خوب جا بیوفته

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربونم شکرت برای فرشته کوچولوی تو راهیم یا خیرالحافظین خودت حافظ بچم باش🙏🙏🙏میشه برای به سلامت دنیا اومدن بچم ی صلوات مهمونم کنید😊😊😊

برای لیته من بادمجونامو پوست میگیرم و نگینی خرد میکنم میزارم با سرگه بجوشه تا بپزه فلفل و خرد میکنم هویچ و سیرم یا رنده یا ساطوری میکنم بادمجونای پخته رو خوب میکوبم سبزی و بقیه موادم بهش اضافه میکنم با نمک و فلفل و زرد چوبه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربونم شکرت برای فرشته کوچولوی تو راهیم یا خیرالحافظین خودت حافظ بچم باش🙏🙏🙏میشه برای به سلامت دنیا اومدن بچم ی صلوات مهمونم کنید😊😊😊
ممنون گلم فقط دو کاسه آب چقدر سرکه؟؟ذبه چند لیتری سرکه؟؟

همین دبه ی دسته ها که تو بازار هست اگه اشتباه نکنم سه لیتری باید باشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربونم شکرت برای فرشته کوچولوی تو راهیم یا خیرالحافظین خودت حافظ بچم باش🙏🙏🙏میشه برای به سلامت دنیا اومدن بچم ی صلوات مهمونم کنید😊😊😊

برای شورم هر شوری که میخوای بزاری ۱۸تا لیوان آب با ی لیوان نمک و ی لیوان سرکه درست کن در ظرفتم محکم باشه که هوا نکشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربونم شکرت برای فرشته کوچولوی تو راهیم یا خیرالحافظین خودت حافظ بچم باش🙏🙏🙏میشه برای به سلامت دنیا اومدن بچم ی صلوات مهمونم کنید😊😊😊
8
برای شورم هر شوری که میخوای بزاری ۱۸تا لیوان آب با ی لیوان نمک و ی لیوان سرکه درست کن در ظرفتم محکم ...

فدایی داری عزیزم.ممنونتم.  

شروع با وزن 75»»الان 56.300
خب سوالت چیه...چیش خوب نمیشه.ازچه مواد اولیه ای استفاده میکنی ایناهمش مهمه..درصمن من ترشی گزاشتنم خ ...

دستورتو بگوو.منظورم اینه که نسبت هام درست نیست نمیدونم خوشمزه نمیشه چراا

شروع با وزن 75»»الان 56.300
دستورتو بگوو.منظورم اینه که نسبت هام درست نیست نمیدونم خوشمزه نمیشه چراا

ببین عزیزم بستگی داره/من خودم شمالی م وتوگیلان سبزیجات محلی فروان تره..امادرکل ی مدلش بهش میگیم هفت بیجار که حدودنیم کیلو بادمجور و۲۵۰گرم هویج و۲فلفل دلمه‌متوسط وحدود۱۰تا۱۵تاحبه سیر وکلم سفید ولبوبرای قرمزی ش چن تادونه بگیرباسبزی ترشی حدود۲۵۰گرم کافیه (خوردش کن ریز بعدشم روی بخاری یاافتاب خشک ش کن وگرنه کپک میزنه)

همشو خوردکن.بادمجون رو توسرکه انگور (ازاین قرمزا)وی گوچولو نمک بزار بپزه بقیه موادم نگینی خوردکن وبابقیه مواد ک ترجیحا نگینی خوردشه قاطی کن...لابه لاشم ادویه ترشی یکم بزن و کلپر ساییده شده وحتی چن تابرگ تازه شو بریزتوش

حدود۲۰روزبمونه اماده میشه/خوبی شم اینه ک نسبت ب بقیه ترشایی دیگ موندگاری بالایی داره ومیتونی برای طولانی مدت تویخچال نگهداری

من گاهی یدونه ساقه کرفس م میخرم خوردمیکنم میریزم توش یا یدونه فلفل چیلی برای خوش رنگ شدنش

اندازه مواد تقریبه اماهمینا قول میدم عالی‌میشه

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
ببین عزیزم بستگی داره/من خودم شمالی م وتوگیلان سبزیجات محلی فروان تره..امادرکل ی مدلش بهش میگیم هفت ...

راستی سرکه وردا بگیر...برای این مدل ترشی عالیه


تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
1476


خیارشور سرکه ای

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وچوب رازیانه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید3روزجای گرم باشه بعدیخچال یاجای سرد



کاربر مانترا
ببين گلم خيلي راحته. خيار سير فلفلِ از وسط دو نيم شده لازم داري. با كمي برگ كرفس، كمي شويد و كمي هم ترخون.سبزيجاتت رو هم ريز ريز نكن. از ساقه نصف كن كه فقط عطر و طعم بده به موادت

نسبت آب به نمك هم ١٨ بع ١ باشه

هر پيمانه اي انتخاب ميكني ١٨ تا ازش آب بريز يك پيمانه هم نمك. نصف هم سركه سفيد



موادت و دستت يا چاقوت چرب نباشه اصلا چون کپک میزنه ميريزي تو ظرف. درش و محكم ميكني ميذاري رو كانتر اشپزخونه تا ٣ روز حدودا. يا تا وقتي كه رنك خيارهات كمي عوض بشه.

آب جوشیده هم لازم نیست من هربار آب جوشیده ریختم خراب شده. خیارشورای من حرف نداره هر وقت خیار ریز به تورم بخوره حتما یه شیشه کوچولو خیارشور میزارم



بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی معطروسیادونه وزردچوبه ودارچین فلفل سبزوسرکه انگوربریزیدازفردااماده خوردن


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1333
1405
1470
1426
1462
224
29
1468
1439
پربازدیدترین تاپیک های امروز
1415
داغ ترین های تاپیک های امروز