2777
2789
عنوان

مامانای مهربون ای وی افی بیاین

90 بازدید | 7 پست

سلام کسی اینجا توسیکل انتقال هست؟؟؟بگید چیکارا کنیم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
پارسال مثل امروز یعنی ۳ مهر ۴ تا جنین انتقال دادم ۱۶ مهر به لطف خدا آزمایشم مثبت شد. شما هم ان‌شاالل ...

واااای عزیزم میشه بگی مشکلتون چی بود .چیکارا کردی؟؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای عزیزم میشه بگی مشکلتون چی بود .چیکارا کردی؟؟؟

لوله ی چپم بسته بود. تخمک و اسپرم سالم بودن. مشکلمون حاد نبود. بعد انتقال همش استراحت کردم. سه روز اول مطلق بعدش هم توی خونه یکم راه میرفتم واسه خون رسانی. آمپولامم پرستار راس ساعت میومد خونه میزد. ردز اول پاچه گوسفند خوردم. مربای بِه عالیه. هر روز فرنی با نشاسته یا نشاسته توی آب باز میکردم میخوردم. مواظب یبوست باش. بادوم خوردم. گرمیجات نخوردم. میوه خیلی خوردم. از همه مهم تر امیییییییید و توووووووکل به خدااااااا. خدا برای ما معجزه ورد. ان‌شاالله معجزشو نشونتون بده

خدایا شکرت🙏