2777
2789
عنوان

باردار

152 بازدید | 30 پست

بچه ها خیلی بد ویارم.ظرف میشورم همش بوی ریکا میاد میخوام بالا بیارم .تازه تو ریکا سرکه هم ریختم ام بدتر شد

بعد تو لیوان نمیتونم اب بخورم مگر اینکه یه روز قبل شسته شده باشه 

چیکار کنم تشنه ام میشه  .نه اب نه اب میوه نوشابه چای هیچی نمیتونم بخورم

بد خیلی تشنه ام هست

یه بطری برا خودت بزار تو یخچال با اب خالی بشورش دیگه تو لیوان نریز یا لیوانتو با اب خالی بشور

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قاشق عسل وبااب لیموواب مخلوط کن نوک قاقم زنجفیل بریزداخل جرعه جرعه نوش جان کن

معدت سرده بتونی سیرابی بخوری عالیه

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 

من به خاطر کلیه ام مجبورم 10 لیوان اب بخورم تو روز ویارم دارم به مایعات ولی به زورم شده میخورم

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من به خاطر کلیه ام مجبورم 10 لیوان اب بخورم تو روز ویارم دارم به مایعات ولی به زورم شده میخورم

من ابم بالا میارم معدهام سنگین میشه شب نمیتونم بخوابم 

بقول دخترم مامان شبها بالا مباره

اها معده سرده سیرابی خوب میکنه .قطع میشه

سیرابی خرما خیلی خوبن یا همین شربتی که بهت گفتم تقویت معدس

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 
با نی آب بخور  منم سرپسرم شبا بالا میاوردم  اما سراینکی خداروشکر هنوز شروع نشه حالم بهم ...

میگن دختره.ولی خوب من سر پسر هم دوست داشتم ولی سر دختر خیلی زیاد بیش از حد دوست داشتم مخصوصا انار