2821
2789
عنوان

یه کار جالب

1847 بازدید | 17 پست

سلام دوستان اولین تاپیک که میزنم

امروز از صبح تو فکر اینم که یه کار کوچک و جالب انجام بدیم که حال دلمون خوب بشه لطفا تجربیاتتون بگید و راهنمایی کنید

کارهای خیلییی کوچیک و راحت و بدون هزینه یا کم هزینه که دلتون شاد کنه کودک درونتون فعال بشه

مثلا من صبح پاشدم موهام خرگوشی بستم و بافتم مثل بچه ها خیلی ذوق کردم بهم اومد خوشحال شدم تاحالا نکرده بودم😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من موهام کوتاه هس ب اجبار کوتاکردم   دیشب سالگرد ازدواجم بود همسرم از دماغم دراورد اعصابم ب ...

یه کار خیلی خیلی کوچولو منم دیشب با شوهرم قهر بودم و از هم جدا خوابیدیم ولی صبح این کار و کردم کلی ذوق کردم اونم صبح اومد موهامو دید یزره نگاه کرد و رفت چیزی نگفت فقط تعجب کرده بود انگار 😂😂

مثلا لاک بزن یه خوراکی خوشمزه برا خودت درس کن بخور من گاهی وقتا چایی یا نسکافه درس میکنم تنهایی میخورم میچسبه کاری که دوس داری و تو فکرشی بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کار خیلی خیلی کوچولو منم دیشب با شوهرم قهر بودم و از هم جدا خوابیدیم ولی صبح این کار و کردم کلی ذ ...

لاک ک بدش میاد ولی خودم دوس دارم و میزنم.

من قهرم ک بکنم جدا نمیخابم ولی.

خوراکی خوشمزه هم نمیتونم چون تو خونه چیزی نیس یتی هیچی نیس

تازه اومدیم و خونه خالی هس

حتی یخچال هم نیس.فقط ی پتو هس با ی بالش قاشق چنگال و قابلمه.وسلام

ببخشید ک واس هر حرفت جواب داشتم.😔فک کنم من ی افسرده ام

لاک ک بدش میاد ولی خودم دوس دارم و میزنم. من قهرم ک بکنم جدا نمیخابم ولی. خوراکی خوشمزه هم نمیتونم ...

عزیزم بستگی به خودت داره و زندگیت بعدم شوهرم دیشب خودش رفت تو هال خوابید منم این شکلی بودم😈😈😈بدجنسم خودتونید مثلا من جای شما بودم چون خونه تازه اومدم توش تا شب همه کارهام میکردم و خونه را تمییز و مرتب میکردم بعدش خسته میشدم و چایی میذاشتم خستگیم در بره شاد میشدم یا اگه حوصله نداری پتو و بالش بزار و بخواااب تا ظهر وقتی بیدار بشی یه حس خبی داری 

خاب قبل از ظهر خیلییی میچسبه بیدار میشی نمیدونی چه وقت خوابیدنه و نهار نپختی و بدنت بیحال ولی میچسبه امتحان کن

چرا دعواتون شد

سر وسایل خونه....

هی کم کم بحث بالا گرف گف از سرت زیادمو....این حرفا😔😔

درصورتی ک واقعا بالا نیس ازم ک هیچ

پایینم هس🙁

دیشبو کوفتم کرد

هیچی نخوردم حتی کیک و گل هم نگرف کادوهم ک ب کنار

حالم خیلی بدبود...‌

عزیزم بستگی به خودت داره و زندگیت بعدم شوهرم دیشب خودش رفت تو هال خوابید منم این شکلی بودم😈😈😈بدجن ...

خونه خالیه کامل.بدون موکت یاچیزی

ینی احتیاجی ب نظافت نداره.

هیچکدوم ازینا حالمو خوب نمیکنه.منم تنها سرگرمیم‌گوشی و تی نی سایته

اما ممنونم عزیزم ک انگیزه میدی❤

امیدوارم همیشه شاد باشی از ته دل🙏🙏

خونه خالیه کامل.بدون موکت یاچیزی ینی احتیاجی ب نظافت نداره. هیچکدوم ازینا حالمو خوب نمیکنه.منم تنه ...

😂😂این شادیا لحظه ایه از ته دل نیس زیاد در لحظه حال آدم خوب میکنه تو اوووج مشکلات منم منظورم کارای لحظه ای یهوویی بود که حال آدم یدفعه خوب میکنه شما هم بگیررر تخت بخواااب میچسبه

وای عزیزم چرااینجوریه خب؟؟ باهمین اوضاع ازدواج کردین یعنی؟ 

ن عزیزم.همچی داشتیم.برای رفتن ب کانادا اقدام کردیم.

همچیمونو فروختیم 

سفارت ویزا نداد.همچیمونو باختیم....

داریم از صفر شرو میکنیم.....هی خدا

ن عزیزم.همچی داشتیم.برای رفتن ب کانادا اقدام کردیم. همچیمونو فروختیم  سفارت ویزا نداد.همچیمون ...

انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم ناراحت نباش درست میشه خیلی زود اگه بچه کوچیک نداری خودتم کارکن دوتاتون تلاش کنید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792