2777
2789
عنوان

بی بی چک

410 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها من همیشه پریودم منظم بوده تهش یکی دو روز اینور اونور شده وقتیم مسافرت میرفتم تهش ۴ رو  اینور اونور شده الان ۶ روز گذشته اما پریود نشدم دو روز پیش بی بی زدم منفی بود تو اقدامم نیستم یعنی با ک ا ن د و م رابطه داریم بنظرتون چمه چیکار کنم ؟ قبلا ک نامزد بودیم تا پ نمیشدم زعفرون میخوردم میومد الان ی دفه خوردم نیومد دیگه ام مامانم نزاشت بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر نگرانی نداره خب بازم صبر کن حدودا ۴ روز تا ۹ که روز شد برو دکتر که اگ حامله نبودی خدایی نکرده ...

اتفاقا تازه دکتر رفتم چون نمیخوام تا یکی دوسال باردار شم گفتم چک کنم مشکلی نداشته باشم هم خون هم ادرار هم سونو دادم خدا رو شکر گفت هیچ مشکلی نداری 

اشکالی نداره بعضی وقتا هورمونا بهم میریزه پریود و عقب جلو میشه ،هرچقدرم منظم باشه سیکلات بالاخره برای هر خانمی در طول زندگیش پیش میاد

وقتی میگی با ک ا ...رابطه دارید امکانش خیلیییییی کمه ک  باردار باشی،استرس نداشته باش خودش مباد😂

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️
اشکالی نداره بعضی وقتا هورمونا بهم میریزه پریود و عقب جلو میشه ،هرچقدرم منظم باشه سیکلات بالاخره برا ...

همش دوس دارم برم زعفرون دم کرده بخورم شاید بیاد ولی مامانم دعوام کرد 

همش دوس دارم برم زعفرون دم کرده بخورم شاید بیاد ولی مامانم دعوام کرد 

نه نخور فعلا.شاید باردار باشی یه بلایی سر بچه نیاری خدای نکرده.استرس نمیذار پریود بشی .ریلکس باش

حالا اصن فک کن باردار باشی چیه مگه هدیه خداست

ما چندی ماهه داریم خودمونو مبکشیم بچه دار شیم بعد تو میگی نمبخام😐😅برو خداروشکر کن

البته بگم احتمالش خیلی کمه

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️

[QUOTE=105903213]نه نخور فعلا.شاید باردار باشی یه بلایی سر بچه نیاری خدای نکرده.استرس نمیذار پریود بشی .ریلکس 

انشالله ب زودی خدا بهت نی نی بده ولی من از وسط بودن بدم میاد الان ن مشخص باردارم نمیاد خیالم راحت شه اومد از این انتظاره بدم میاد