2777
2789
خودمم میگم ولی میترسم اونم بندازن نخورن 

بعید میدونم ازش بگذرن چون هم خوشگله هم خوشمطه و هم طعم های متنوع 

بچه ها معمولا یک مدل میوه رو تو حجم و تکه های زیاد دوست ندارن ولی وقتی شما ده مدل میوه براش بذاری از عرمدوم دو تمه مطمئن باش میخورن

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
نون وپنیر و خیار سبز بهش ساندویج کردم میوه هم گذاشتم دو روزه میوه هاشو نمیخوره میگم چرا میوه نمیخوری ...

عزیییزم😄 زنگ میوه

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان بچه ‌ هاتون اگه خیلی کوچیکن پول بهشون ندین چون تو مدرسه یه مشت بی ادب پیدا میشن ک پول این بی زبونازو بگیرن من ک خودم همیشه همین بلا سرم میومد 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

من شیر کیک، میوه، پسته، فقط شیرو میخوره اما واسش پول میزارم بلأخره یه چیزی بخوره غش نکنه نمیدونم بچه ها چرا این مدلی شدن ما می رفتیم مدرسه انقدر گرسنمون میشد هر چی تغذیه داشتیم میخوردیم بازم موقع ناهار که میومدیم انگار هیچی نخورده بودیم

نون پنیر و گردو، موز، پسته، بیسکوییت

چون تایمشون طولانیه گشنه میشند میخورند

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
مدرسه خودش ناهار میده. هر روزم نوبت یکی از بچه هاس تا چیزی بیارن. لیست دادن. به روز موز. یه روز سیب ...

مگه پنج شنبه ها تعطیل نیستن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

خوش بحالتون بچه‌های  شما همه چی ميخورن ، پسر من خیلی بد غذاست هیچی نميخوره حتی نميزاره براش میوه بزارم فقط شیر و کیک یا آبمیوه و کیک با چند تا شکلات و خرت و پرت 😔

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤