2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری شک نکن اصلا...

مبارکه مامان شدنت😍😍😍🎂🎂🎂

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اصلا کیست ربطی ب مثبت شدن بی بی چک نداره .من چند ساله کیست داشتم یه بارم عمل کردم ولی یک بارم بی بی ...

عزیزم ممکنه فرق داشته باشه یا به اندازه یا هرچیز دیگه ای بستگی داشته باشه اما اینکه احتمالا کیست جواب مثبت کاذب بده هسد ولی انشالله که بارداره و ی نینی کوچولو توی شکمش داشته باشه

اصلا کیست ربطی ب مثبت شدن بی بی چک نداره .من چند ساله کیست داشتم یه بارم عمل کردم ولی یک بارم بی بی ...

عزیزم خواهر من بعداز عروسیش عقب انداخت بی بی چکش مثبت میشد ولی هرچی آزمایش میداد منفی بود.سونو داد گفت کیست داری خودش میفته یک ماه طول کشید تا افتاد.ولی علائم مشترک بارداری و پری رو داشت طوری که ما فکر میکردیم بارداره و آزمایش اشتباه میکنه و خیلیم سریع شکمش جلو اومد 

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
عزیزم خواهر من بعداز عروسیش عقب انداخت بی بی چکش مثبت میشد ولی هرچی آزمایش میداد منفی بود.سونو داد گ ...

اره منم خوندم و شنیدم دقیقا درد کیست عین درد بارداری و پریه من خودم حاملگیم نگران بودم اوایل ک نکنه کیسته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز